savet za neku mast, kremu?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
savet za neku mast, kremu?
sa devojkom sam dve godine, nismo spavali dva meseca imala je neke porodicne probleme, nismo se vidjali, nakon sto je to proslo, imali smo seks 2 puta i meni se posle 2 dana pojavilo crvenilo, par nekih tackica, po glavicu i pocelo da se siri po kozici, nekad mi se ucini da se smiri a onda se i poveca i siri. nismo imali takvih problema ranije. ona mi je rekla da je kod nje sve ok. ja sam isao do lekara, medjutim nisu me pregledali jer su mi trazili nekakve upute posto mi knjizica overena u drugom gradu odakle sam. dajte mi neki savet sta da kupim u apoteci, nesto od cega bi ovo sanirao dok ne odem kuci i odem tamo kod lekara na pregled. hvala unapred
Re: savet za neku mast, kremu?
Пробај да се испираш раствором соде бикарбоне: кашичица на чашу воде. Добро размути и испери или натапкај ватом. После немој да испираш чистом водом. И тако неколико пута дневно. Она убија и гљивице и бактерије тако да ће да реши проблем осим ако је у питању алергија или нека иритација.
Re: savet za neku mast, kremu?
Možeš uzeti i Glizigen sprej pošto ga je meni urolog dao za sličan problem (crvenilo plus sumnja na hpv kod devojke, ali na kraju su kod mene sve analize i brisevi bili čisti), naprska se samo na glans, i meni je crvenilo prošlo za 2-3 dana.
Imaj na umu da kakav god ti savet mi damo moraš ići kod urologa i verovatno uraditi neki bris da se vidi u čemu je problem.
Imaj na umu da kakav god ti savet mi damo moraš ići kod urologa i verovatno uraditi neki bris da se vidi u čemu je problem.