Problem i zabirnutost.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
natureflame
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 19, 2011 11:19 am

Problem i zabirnutost.

Post od natureflame »

Ok, ovako otprilike, imao sam seks sa devojkom u ne bas zavidnim uslovima, tacnije u parku, e sad ja generalno imam problem sa penisom jos od davnina, ali nisam znao da to mora da se leci, problem je to sto kozica na penisu mogu da povucem do kraja iskljucivo kada je opusten, u suprotnom se nikako ne povlaci do kraja ili veoma tesko, sto zna da bude i bolno. E sad u toku seksa, tacnije posle seksa sam video da je kozica na njemu povucena do kraja i da je iz njega iscurela neka tecnost nalik na krvi, ali mislim da nije u pitanju bila krv, mada nisam bas najbolje mogao ni da vidim, i naravno poceo je da me boli, to je trajalo dan, dva i prestalo, i nisam vise imao problem sa bolom i slicno, e sad da li neko zna o cemu se radi, koja je tecnost u pitanju i koliko je skodljvo?
Odgovori