Te tetovaže ...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Tijana9995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 10:46 pm
Kontakt:

Te tetovaže ...

Post od Tijana9995 »

Ćao svimaaa. Nažalost ja ne mogu da upišem želeju školu, kurs za policajca, jer imam tetovažu na vidnom mestu koje uniforma ne prekriva! NAPOMINJEM , nikad, ali nikad se ne tetovirajte na vidnom mestu, jer ne znate kada može da vam se ukaže prilika za dobar posao. Imam tetovažu kod zgloba na ruci, dva slova, srednje veličine. Raspitivala sam se kako može to da se ukloni, a da nije hirurškim putem, pa evo par saveta, moja sestra je uklonila tako tetovažu 15x15 za 6-7 meseci. Uskoro ću i ja da počnem sa tim. Evo linka pa pogledajte. http://www.moj-magazin.info/zdravlje/ka ... nim-putem/
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Te tetovaže ...

Post od aa_aca »

Имаш тетоважу па не можеш у полицајце? И то баш на видном месту! То је веома важан критеријум за пријем у МУП. Наравно и ту долази до изражаја крајње лицемерје: тетоважа на видном месту. Значи ако се не види - нема проблема. :lol: :lol: :lol: Мада, више је жалосно него смешно. :cry:
Tijana9995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 10:46 pm
Kontakt:

Post od Tijana9995 »

Katastrofa, nemam reči, ali nema veze. Počela sam sa metodom uklanjanja :D
MickoSAS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 21, 2013 3:09 pm

Post od MickoSAS »

Ali ruku na srce ko je sve danas policajac zalosno, jbt imam par mojih drugova,znaci manijaci do bola,ono tipa jedva cekaju petak da se makljaju sa nekim i oni odu u policajce,mislim daj...tako i ova tijana sigurno je neka luda :lol: :lol: ,salim se Tijana,ali stvarno to mislim da danas svaka budala ide u policajce
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Тијана, треба да преиспиташ своје мотиве за такав потез. Ако желиш да исправљаш неправде и учиниш овај свет бољим, онда не треба да идеш у полицајце. Увек мораш да радиш оно што ти шефови наређују. Бљак.
Odgovori