PROTEUS MIRABILIS kod dece

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
trinidad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 12:36 pm

PROTEUS MIRABILIS kod dece

Post od trinidad »

Imam dvije cerke, jedna stara tri godine i tri mjeseca, a druga petnaest mjeseci. Starija cerka se muci sa Proteusom skoro godinu dana. Stalno pije antibiotike, ali infekcija ne prestaje. Zivim u manjem gradu u RS i u ocaju na googl-u ukucam ime bakterije te naidjem na ovaj sajt. Trenutno pije Cedax za grlo posto ima ceste upale krajnika. Ona veoma tesko mokri, uvijek je napominjem da treba da mokri, pije dosta tecnosti, caj od brusnice i limunadu. Mokri tri do cetiri puta na dan u malim kolicinama bez obzira na tecnost. Radjen joj je UZ bubrega i besike prosli mjesec u bolnici, receno mi je da je nalaz uredan, a da li je sad se pitam. Problem mi je i sa mladjom curicom, jer je i njoj izolovana prokletnica - Proteus, sad prvi put. Nalaz je od prosle srijede. Ima li iko iskustvo kao ja i kako da pomognem djeci.

Hvala puno
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: PROTEUS MIRABILIS kod dece

Post od vviktor »

trinidad napisao:Imam dvije cerke, jedna stara tri godine i tri mjeseca, a druga petnaest mjeseci.
Hvala puno
Svrati na

http://www.roditelj.com/forums/

tamo ima mnogo više diskusije o deci.

Tamo sam pročitao da alternativna medicina (akupunktura, bioenergija, )
treba da budu legalizovani do kraja godine kod nas.

Pazi, deci se ne daju čajevi u velikim količinama. Budi obazriv sa uvinim čajem.
Srdačan pozdrav, Viktor!
Odgovori