Prvo cu vam se unapred zahvaliti na trudu i pomoci, pa kaze:
Frizerka mi je oko 20te godine rekla da mi je kosa pocela da se proredjuje, otisao sam kod dermatologa i on je to potvrdio. Dao mi je pilfud i alopecin sampon, da perem kosu i sa pilfud da utrljavam u kosu.
Mogu vam reci da je manje vise bilo dobro, ali se ja toga ne secam jer sam razne stvari isprobavao. Testirao sam sam sebe
1. Svaki dan sam pre masturbirao, po 2-3x dnevno. I odmah mi izadju bubuljice na licu i glavi...kosa mi je masna kao i lice, ali neverovatno je da cim prestanem posle 2 nedelje mi bubujice nestanu, kosa mi se nekako sredi i nema bubuljica na kozi glave
Cim nastavim sve se vraca na staro...pa bih da vas pitam, moze li taj DHT, testesteron koji se luci u toku mastirburanja da utice na kosu
2. Bio sam skoro na pregled onom kamerom sto snima kosu, i preporcuila mi je iz neke Italijanske firme preparate C+U i S+L sampon, mrzi me da pisem ima puno. To sam koristio, prvo mi je mrtva kosa skroz ispala, pa se jos vise proredila, i kako taj preparat utice, jer da ozivljava dlake koje izumiru i tu raste nova kosa, misljenje je 50/50 vec koristim to 3-4 meseca i mogu reci da onako..hmm
3. Kupio sam i tablete koje pijem, za kozu, kosu i nokte, i sjajan je preparat ali meni treba nesto mnogo bolje i ekikasnije !
Molim vas za naiskreniji odgovor i pomoc!
Da li postoji neko revolucionarno cudo u vezi kapsula, preparata koji stvarno mogu da mi proguste kosu. Pricam i o onim preparatima sa Amazona sto se prodaju u svetu, jer i to mogu da narucim iz inostranstva
Trudim se koliko god mogu, sta da radim, volim svoju kosu?

Mogu li ove kapsule da pomognu, muka mi je od marketinga i bacanja para
http://www.ebay.it/itm/Hairomega-Maxaha ... 5653879304