Proredjena kosa, hitno mi treba savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Proredjena kosa, hitno mi treba savet

Post od petars89 »

Molim vas da detaljno procitate sta cu sve napisati i ako mozete da mi odgovorite na pitanja...

Prvo cu vam se unapred zahvaliti na trudu i pomoci, pa kaze:

Frizerka mi je oko 20te godine rekla da mi je kosa pocela da se proredjuje, otisao sam kod dermatologa i on je to potvrdio. Dao mi je pilfud i alopecin sampon, da perem kosu i sa pilfud da utrljavam u kosu.

Mogu vam reci da je manje vise bilo dobro, ali se ja toga ne secam jer sam razne stvari isprobavao. Testirao sam sam sebe

1. Svaki dan sam pre masturbirao, po 2-3x dnevno. I odmah mi izadju bubuljice na licu i glavi...kosa mi je masna kao i lice, ali neverovatno je da cim prestanem posle 2 nedelje mi bubujice nestanu, kosa mi se nekako sredi i nema bubuljica na kozi glave

Cim nastavim sve se vraca na staro...pa bih da vas pitam, moze li taj DHT, testesteron koji se luci u toku mastirburanja da utice na kosu

2. Bio sam skoro na pregled onom kamerom sto snima kosu, i preporcuila mi je iz neke Italijanske firme preparate C+U i S+L sampon, mrzi me da pisem ima puno. To sam koristio, prvo mi je mrtva kosa skroz ispala, pa se jos vise proredila, i kako taj preparat utice, jer da ozivljava dlake koje izumiru i tu raste nova kosa, misljenje je 50/50 vec koristim to 3-4 meseca i mogu reci da onako..hmm

3. Kupio sam i tablete koje pijem, za kozu, kosu i nokte, i sjajan je preparat ali meni treba nesto mnogo bolje i ekikasnije !

Molim vas za naiskreniji odgovor i pomoc!

Da li postoji neko revolucionarno cudo u vezi kapsula, preparata koji stvarno mogu da mi proguste kosu. Pricam i o onim preparatima sa Amazona sto se prodaju u svetu, jer i to mogu da narucim iz inostranstva

Trudim se koliko god mogu, sta da radim, volim svoju kosu?
:cry:
Mogu li ove kapsule da pomognu, muka mi je od marketinga i bacanja para

http://www.ebay.it/itm/Hairomega-Maxaha ... 5653879304
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Proredjena kosa, hitno mi treba savet

Post od aa_aca »

Не знам за таблете али можда можеш да испробаш стари рецепт који сам описао на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под Коса-регенерација. Треба времена и труда, али ко зна. У сваком случају, ако ништа друго, поправиће ти се циркулација у глави.
petars89
Aktivan član
Aktivan član

Post od petars89 »

Aco, ove tablete nisu ni malo jeftine i jasno pise sastav i uputstvo kako se koriste. Piju se 6 meseci i tek tada se vide rezultati. Treba nesto da se pokrene u organizmu da se zaustavi da izumire

Ako ne...skupicu 1500-2000e i pravac transplantacija, i au PM! :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Баш много пара. Да ли си сазнао имају ли те таблете какве штетне пропратне ефекте?
petars89
Aktivan član
Aktivan član

Post od petars89 »

Detaljno sam se raspitivao juce satima citajuci kritike govore, sugestije, predloge i sta ti ja znam! Ljudi uglavnom govore o stetnosti nacina zivota, zato opada kosa. I to je uzrok naslednog faktora, sto i ne mora da znaci, ali radili su test na preparatu '' Rogaine ''

Taj preparat daje najbolje rezultate od svih na svetu, jer su ga milioni ljudi u svetu probali. Problem je sto je jako tesko dostupan i nema ga na slobodnom trzistu, moze se samo kupiti na Amazon-u, ali pay pal karticu ima samo 5% stanovnistva u svetu, ha! kod nas i da ne govorim...to ne postoji !

http://www.amazon.com/Rogaine-Regrowth- ... roduct_top

To je specialna pena u vidu 5% minoxidil forule, koja se vezuje za koren kose i obezbedjuje mu cirkulaciju, vitamine, i ono glavno da ozivi koren koji propada !

E sad ovako: posto ce mnogi ovo da citaju, da ne ispada da izmisljam i pricam nesto neistinito, svaki proizvod ima svoju manu i komercialu, ali ovaj proizvod je stvarno najuspesniji na svetu, jer blokira DHT, to vam je nesto kao uticaj hormona, testesterona koji formira sebum, koji je najveci krivac za opadanje kose, on ne da dlaci da se razvija, raste i tu dlaka krece da opada!

Evo vam jedan video, koji stvarno nije montiran, lik se namucio mesecima da ovo postigne!

http://www.youtube.com/watch?v=MWpJBMkWRqI

sto se tice tableta, one samo hrane kosu i uticu na to da ona ne opada, ali princip je u coveku. On moze da ode i na transplantaiju kose, ako se svaki da zivcira, nerivra, stresira, pusi pije '' DZABA MU I TRANSPLANTACIJA '' :P
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Онда ће сигурно да помогне и онај рецепт који сам горе споменуо јер се на тај начин појачава циркулација у глави и кожи главе, а самим тим и исхрањеност корена длаке. 8)
petars89
Aktivan član
Aktivan član

Post od petars89 »

hvala ti aco! to i govorim, jer mnogi krenu pa stanu. Mora covek da bude uporan mnogo, jer ako hoces da imas lepu kosu, moras lose stvari da ostavis po strani

Kao moj komsa kad iso kod pulmologa, on mu prica da ostavi pusenje, a sam Dr pusi, hahah, znaci uzas :lol:

Isto kao kod ovih likova umirem od smeha sto rade transplanaciju kose! pazi sad...kazu kao nece ti nikada opasti transplantirana kosa, a sta je sa leukemijom, sa gubitkom cinka, gvozdja, sta je s gljivicnim obolenjima, zar je to tesko pitanje? sto to ne kazu? :roll:

Dzaba ti transplantacija kose, kad se ti zivciras svaki dan, nema tu leka! :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Можда они уграђују неку пластичну косу која не може да отпадне. :lol:

Оно што си споменуо око пулмолога и пушења - има ту једна зврчка коју често заборављамо. И лекари су обични људи, мада то они сами често заборављају :D али то је друга тема. Као такви, подложни су разним пороцима и проблемима. Пушење јесте драстичан пример тога. Генерално такво понашање није у реду и даје лош пример, али чини ми се да се иза тога крије још нешто. Не знам. Јавља ми се. :wink:
devinder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 11:54 am

Post od devinder »

Hi Petars! I went thorugh your post and found that you are experiencing thinning of hair on your head and you want permanent treatment for it. First of all you must have to know the reason behind your hair loss. There may be several reasons for hair loss including, age, genetics, deficiency of vitamins, proteins, mineral in diet, child birth, some medications etc. These hairs can also be restored through hair transplant procedures in which FUE technique, a latest medical painless, scarless technique is used. You may read more at our hair transplant india site's procedures we provide in India to worldwide people
Nikola021023
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 03, 2013 12:47 pm

Post od Nikola021023 »

petars89 napisao:Aco, ove tablete nisu ni malo jeftine i jasno pise sastav i uputstvo kako se koriste. Piju se 6 meseci i tek tada se vide rezultati. Treba nesto da se pokrene u organizmu da se zaustavi da izumire

Ako ne...skupicu 1500-2000e i pravac transplantacija, i au PM! :lol:

Nemoj da bacaš džabe na transplantacije.
Evo navešću ti moj primer: Radio sam do sada 3 transplantacije.Prvu u mensani,drugu * REKLAMA *(Milan Kalinić;Danijel..) i treću u Segedinu.Što se tiče prve:Samo kratko-prevarili su me i nisam ni znao da će ostati veliki ožiljak nazad.Znači ni u ludilu ne ići tamo.Druga je onako..Urade nešto,ali to je jako retko.Slike koje oni pokažu su neposredno posle intervencije,kad ti je glava crvena i sva istačkana i tada izgleda super,međutim za par meseci,kad kosa počne da raste,vidiš da je to užasno retko i nije to to.Pogledaj samo sada Danijela na Farmi,ili Bojana Marovića,pa ako ti se to sviđa,onda idi..Treća u Segedinu,ni u ludilu.Nadam se da će ovo pomoći svima koji ovo pročitaju da ne idu tamo ni slučajno.Prvo intervencija me je užasno bolela,platio sam 1600 eu za navodno 2000 dlaka,ali nisam dobio ni 100 dlaka,veruj mi i kosa mi izgleda gore nego pre intervencije.Najobičniji prevaranti.Pretpostavljam da i Turci tako rade,ali ako neko ima lično iskustvo ,neka kaže.
Sada razmišljam o Harley street Hair Clinic,tu imaš realne slike i Vejn Runi je tu radio,a rezultati se vide.Kloniranje,nećemo dočekati skoro,tako da ovo ostaje jedina ok varijanta,ako već daješ pare na transplantaciju.Naravno da pretpostavljam da je mnogo skuplje nego kod nas ili u Segedinu i Turskoj,ali vo ostalo ti je čisto bacanje para!
mrvica021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 1:04 pm

Post od mrvica021 »

Slazem se da primer Danijela sa farme, kao i Milana K nisu bas najbolja reklama jer su oni i dalje sa veoma proredjenom kosom uprkos tome sto ima je radjeno sa izuzetnom paznjom obzirom da ih koriste kao reklamu. Postavlja se pitanje ako su oni tako lose uradjeni kako onda tek izgledaju drugi :/ ?
Trebali ste probati u Kapetana Zavisica 3 na Vozdovcu, oni su i doneli taj metod u Srbiju i jedini sa sertifikatom i licencom. Od njih se ne secam da je neko izasao ne zadovoljan, pricam iz licnog iskustva.
Odgovori