PITANJE ZA MIRELICU

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
MILENKO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 28, 2006 2:19 pm

PITANJE ZA MIRELICU

Post od MILENKO »

Pomno sam procitao tvoj topic i htio bih da pitam da li taj covjek namjesta prsljenove ili samo masira,prepisuje cajeve i slicno.Iskreno toliko si ga nahvalila da mi sve zvuci suvise lijepo da bi bilo istinito ali obzirom na pakleno stanje u kome sam razmisljam da mozda pokusam sa tim.Ako namjesta prsljenove koliko grubo to radi,da li cima jako,pitam zbog prethodno loseg iskustva sa kiroprakticarem.POZDRAV I HVALA UNAPRIJED
Mirelica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 05, 2006 3:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mirelica »

Pa ovako, ja zaista sam srecna osoba sto sam tog coveka srela i sto sam imala prilike da me provuche kroz svoje shake i da me sad nista ne boli jer sam se pridrzavala svega sto mi je covek rekao ...i dan danas zarad svoje neke sigurnosti ja koristim njegove kapi za odrzavanje mog ozdravljenog organizma...covek nije svemoguc, ali jednostavno svako ko je otisao nije se pokajao...vi sad sami morate da odlucite zelite li ili ne...ja sam samo htela da podelim sa ljudima za koje smatram da bi im ovakva pomoc dobrodosla tu informaciju koja je meni recimo u najmanju ruku vratila osmeh i miran san....ja vam od srca preporucujem....jer zaista ono sto sam napisala zaista stojim iza toga....srdacan pozdrav
Mirelica
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Mirelica »

ah da...ne odgovorih nista na ovu grubost...covek nije grub bar prema meni, ali bi slagala da nisam cula kako drugi kukaju, al svako ko je izasao iz njegove ordinacije je izasao s osmehom...e sad ja sam bila spremna na sve samo da bol nestane...stoga , mislim da vredi bol istrpeti, zarad ozdravljenja, il bar olaksavanja bola s kojim ste saziveli kao sto je bio i moj slucaj...
Mirelica
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od Mirelica »

ah da...ne odgovorih nista na ovu grubost...covek nije grub bar prema meni, ali bi slagala da nisam cula kako drugi kukaju, al svako ko je izasao iz njegove ordinacije je izasao s osmehom...e sad ja sam bila spremna na sve samo da bol nestane...stoga , mislim da vredi bol istrpeti, zarad ozdravljenja, il bar olaksavanja bola s kojim ste saziveli kao sto je bio i moj slucaj...
Odgovori