Bol sa desne strane

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Batistuta86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:07 pm

Bol sa desne strane

Post od Batistuta86 »

Postovani,
Imam od pre desetak dana bronhitis, ali pre pet dana usled jakog kaslja osetio sam jak bol skroz desno ispod grudi. Osecao sam tada taj bol samo pri kaslju, pa sam poceo da pijem nesto za bolove cisto kako bih mogao da iskasljavam. Posto se bol ublazeno osecao dok sam pod lekovima, a svakim danom sam imao osecaj da je malo jaci nego prethodnog, pocelo je da boli i pri vecini pokreta, osecao sam bas blag bol i pri disanju, otisao sam do lekara. Slusala su me kako disem za dva dana 3 lekara, dva opste prakse i jedan pulmolog, ali svi su rekli da je samo u pitanju bronhitis, a da je ovaj bol samo upala misica od kaslja i da nastavim da pijem nesto za bolove iako sam im rekao da me i pod lekovima boli sve jace. E sad zanima me jel moguce da su oni prevideli eventualno pucanje plucne maramice. U svakom slucaju bih otisao da slikam pluca, ali sad dok sam citao posledice i lecenje ovog problema, prepadoh se da nije to kod mene u pitanju i jel moguce da su lekari to prevideli?

Hvala na odgovoru
anaivana1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 08, 2009 10:43 am

Re: Bol sa desne strane

Post od anaivana1 »

Mozda je upala porebrice. Idite ponovo kod lekara.
Svako dobro!
Svako dobro!
Odgovori