GERB-Vracanje zeludacne kiseline
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 21, 2013 12:24 pm
GERB-Vracanje zeludacne kiseline
Vec pet nedelja pijem lek za smirivanje zeludacne kiseline ujutru,pola sata pre dorucka,bas kao sto mi je doktor rekao...Posle 2 nedelje nije bilo nista bolje...odem kod doktora on mi prepise Sucralfat,njega uzimam posle svakog obroka(najcesce 3 puta dnevno)uz gore navedeni lek za smirivanje kiseline(mislim da se zove "Espromeprazol") od njega mi je bolje ali kada sam ispio taj Sucralfat opet se vratilo sve isto kao na pocetku...Dakle posle 5 nedelja pijenja ova dva leka odem kod doktora i on kaze da mi je grlo malo bolje(ja mislim da mi uopste nije bolje) i onda mi on kaze da pijem jos 10 dana ovaj lek za umirivanje kiseline i prepise mi Sucralfat za jos 10 dana....Nemam vise zelju da pijem lekove ako mi od njih nije bolje...Pa bih voleo da neko ko je imao slicnih problema i izlecio se ili se lici i ide mu dobro,da mi pomogne nekako...Takodje sam na internetu video neki recept sa mekinjama koji cu morati da probam....
Re: GERB-Vracanje zeludacne kiseline
Не знам да ли сам ти већ спомињао, па ћу ризиковати да се поновим. Узми књигу "Алкализуј се или умри". Тамо имаш рецепте за исхрану помоћу којих ћеш смирити организам, па тако и желудац.