Problemi u polnom organu duzina i cvrstina
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Problemi u polnom organu duzina i cvrstina
Pozdrav ljudi, imam problem koji se pojavio ne bas nedavno, ali skoro pola godine kontam da imam problem sa polnim organom, naime kada krene da se jelte doticni "dize" ne dostize tu duzinu niti cvrstinu kao nekada. Da je problem u osobi sa kojom imam odnose nije, jer i kada gledam nesto ovako kao na primer klipove to vise nije to. Da li neko zna sta je u pitanju i neko resenje za moj problem, hvala unapred.
Re: Problemi u polnom organu duzina i cvrstina
Колико си висок, тежак, колико имаш година и чиме се бавиш?
oko 172, 65 kg, student.
Највероватније си преуморан и преоптерећен. Покушај рекреативно да се бавиш спортом или бар шеташ по ваздуху па види да ли ће се стање поправити. Треба да спаваш бар 8 сати свакодневно.
Dobar dan zelim,nov sam ovde,ovo mi je prvi post ali zbog eventualnih neprijatnosti oko odlaska kod urologa sam se i odlucio za ovaj forum,gde smo svi u istom ''sosu'' hehe,salu na stranu,evo u cemu je moj problem:
Imam devojku,u dugoj smo vezi,sex nam je klimav jer osecam nezainteresovanost iako me ona privlaci i voli,nisam nastran,ne volim gay niti sam to,a cini mi se da je i u prethodnim vezama ovo bio problem,naime,s oprostenjem na izrazu meni se dize,ali za vreme sexa posle minut on spadne skroz,nije tesko ponovo ga podici ali opet spada,maxes tableta mi pomaze ali ne mogu za svaki sex po 500 din izdvajati i bezati od problema usput...
imam 32 godine,visok sam preko 2 metra i tezak oko 130kg (Visina izvlaci pa se nikad ne bi reklo da imam toliko kg),pusac sam(15-ak cigareta dnevno),Nisam alkoholicar ali volim da smandrljam koju rakijicu ili vinjacic s vremena na vreme,ne drogiram se nicim niti sam probao nesto jace od marihuane,ali i to davno bese...
ako mi ima pomoci,ali zelim strucno misljenje,ne nagadjanja forumasa u fazonu ''duvan steti,smrsaj...'' jer to znam i sam,ali mnogi su i teski i pusaci pa nemaju ovih problema...
od srca unapred hvala,i svako dobro
Imam devojku,u dugoj smo vezi,sex nam je klimav jer osecam nezainteresovanost iako me ona privlaci i voli,nisam nastran,ne volim gay niti sam to,a cini mi se da je i u prethodnim vezama ovo bio problem,naime,s oprostenjem na izrazu meni se dize,ali za vreme sexa posle minut on spadne skroz,nije tesko ponovo ga podici ali opet spada,maxes tableta mi pomaze ali ne mogu za svaki sex po 500 din izdvajati i bezati od problema usput...
imam 32 godine,visok sam preko 2 metra i tezak oko 130kg (Visina izvlaci pa se nikad ne bi reklo da imam toliko kg),pusac sam(15-ak cigareta dnevno),Nisam alkoholicar ali volim da smandrljam koju rakijicu ili vinjacic s vremena na vreme,ne drogiram se nicim niti sam probao nesto jace od marihuane,ali i to davno bese...
ako mi ima pomoci,ali zelim strucno misljenje,ne nagadjanja forumasa u fazonu ''duvan steti,smrsaj...'' jer to znam i sam,ali mnogi su i teski i pusaci pa nemaju ovih problema...
od srca unapred hvala,i svako dobro
knn021, него шта да радимо него да нагађамо? Па лекари када те окрену уздуж и попреко, поваде литре крви и озраче силним уређајима, опет нагађају и не знају који је проблем у питању.
Има да нагађам овако: сам си рекао узрок проблема. Лепо си рекао да си незаинтересован.
Има да нагађам овако: сам си рекао узрок проблема. Лепо си рекао да си незаинтересован.
Rekao sam,samo je poenta sto je ''on'' nezainteresovan a ne ja,a uzrok problema nisam rekao,samo sam naveo neke supstance koje koristim,ali mi to nije pravilo takav problem da opada pre vremena...aa_aca napisao:knn021, него шта да радимо него да нагађамо? Па лекари када те окрену уздуж и попреко, поваде литре крви и озраче силним уређајима, опет нагађају и не знају који је проблем у питању.
Како мислиш ОН је незаинтересован, када си рекао да имаш девојку?! На кога мислиш?
Postoji mogucnos umora, msm ne radim toliko fizicki nista tesko, ali psihicki sam u "banani" kako bi zargonski rekli, fakultet ispiti obaveze vezane za predavanja i van predavanja vezana ovako nesto za fakultet, hvala na savetu, imao sam u planu da pocnem da trcim kada se zavrsi ispitni rok i da pocnem malo sa vezbama, ono fora priprema pred leto koje je vec doslo xD Hvala na savetu 

imam devojku,ali kad kazem ''on'' mislim na ''njega'' ako me razumes,brzo splasne ma koliko god bio ja uzbudjen ili sto bi mladi rekli napaljen...
razumem da mi je tako kad sam pod stresom ali zasto mi e tako i kad sam opusten psihicki...
ovo mi postaje veliki problem i ako ovde ne nadjem resenje zagonetke jednostavno cu morati da predjem granicu sramote i da odem kod urologa...
razumem da mi je tako kad sam pod stresom ali zasto mi e tako i kad sam opusten psihicki...
ovo mi postaje veliki problem i ako ovde ne nadjem resenje zagonetke jednostavno cu morati da predjem granicu sramote i da odem kod urologa...
То је стандардни проблем - психичка преоптерећеност. Осим спорта не заборави да спаваш довољно. Обрати пажњу и шта користиш од хемије - мислим на храну и пиће.Reper napisao:Postoji mogucnos umora, msm ne radim toliko fizicki nista tesko, ali psihicki sam u "banani" kako bi zargonski rekli, fakultet ispiti obaveze vezane za predavanja i van predavanja vezana ovako nesto za fakultet, hvala na savetu, imao sam u planu da pocnem da trcim kada se zavrsi ispitni rok i da pocnem malo sa vezbama, ono fora priprema pred leto koje je vec doslo xD Hvala na savetu
knn021 napisao:imam devojku,ali kad kazem ''on'' mislim na ''njega'' ako me razumes,brzo splasne ma koliko god bio ja uzbudjen ili sto bi mladi rekli napaljen...

Мораћу да ти кажем оно што си рекао да ти не говоримо. Неки могу да једу ђонове и ништа им није (бар за сада), а други чим погледају ципелу буде им мука. Смршај 30kg, смањи цигаре, избаци алкохол и почни са рекреативним спортом али на ваздуху (ван просторије). Провери масноће у крви и штитну жлезду. Повећане масноће могу да поремете циркулацију, а смањена функција штитне жлезде смањује вољу за било каквим активностима.