HITNO POMOC ! UDARAC U TESTIS .UPLASEN SAM

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Anoniman1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 04, 2013 3:33 pm

HITNO POMOC ! UDARAC U TESTIS .UPLASEN SAM

Post od Anoniman1234 »

Dobio sam udarac u testis pre 20-25dana, zabolelo me sto je i normalno na kratko.Pre 7dana sam primetio mali nepravila oblik slican obliku zrna pasulja (samo duplo manji,ali je taj oblik).Nacuo sam da do moze biti iziritiran epididimus .Uplasio sam se sto se posle 20-25dana to nije povuklo.Da li je to normalno? (Napominjem da mi djavo nije dao mira pa sam do zadnjih dana non stop pipkao i proveravao i verovatno iziritirao pa mi se cini kao da je jos za nijansu vece,za 20% kao da je poraslo.mozda i umisljam) Moje pitanje je sta je to ,da li neko zna? Da li je normalno ako je iziritian epididimus da se toliko dugo ne povlaci? Sta moze drugo biti ukoliko nije to? Jos bih napomenuo da nije tvrdo na dodir,vise je kao tekstura samog testisa,mozda i mekse...Malo zaboli na jak dodir (jako stiskanje)https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7765_n.jpg kod urologa idem u ponedeljak..Molim odgovore, HVALA
Odgovori