POMOC HITNO !

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Ilija Matic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 12, 2013 12:38 am

POMOC HITNO !

Post od Ilija Matic »

Pozdrav , u septembru cu napuniti 16 godina .
imam problem sa penisom , velicina mu je 13,2 cm (nadam se da ce velicina da se poveca)
i problem sa glavicem , boli me na dodir , pokusavam da ga dodirujem na par trenutaka (valjda ce tako prestati bol) ako ne , sta trebam da uradim da bi bol prestao (ne mogu da idem kod doktora sramota/blam me je :oops: ) i ne mogu da prevucem kozicu do kraja , ispadne mi ceo glavic al dalje nece (tj mogu ja dalje ali osecam bol i vidi se neka kozica koja je spojena sa glavicem i kozicom , (da li to treba valjda da se kako da kazem , otkine ili sta))
Ilija Matic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 12, 2013 12:38 am

Re: POMOC HITNO !

Post od Ilija Matic »

i ako bi mi neko objasnio menstruaciju penisa , (nisam bas upucen od strane roditelja , sad me je sramota da pitam ) , kako se to radi i sta se dobija time? :oops:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: POMOC HITNO !

Post od vasa »

nemoj da se crvenis--moracu i ja da pocrvenim jer prvi put cujem za menstraciju penisa
?????
a za bol na dodir--preporucio bih da peres cajem od kamilice bar nedelju dana-ako ne prodje moraces kod lekara makar i pocrveneo a ostalo je normalno i velicina i ta zila ispod sto ti ne dozvoljava da vise ide kozica je ok.
Odgovori