Skocni zglob

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
chupe92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 11, 2013 10:17 pm

Skocni zglob

Post od chupe92 »

Pozdrav svima,evo o cemu je rec tj samo zelim savet,pre neki dan tacnije u nedelju na fudbalu sam uganuo zglob,sa spoljasne strane,naravno clanak je otekao ali cudno mi je bilo sto nije oteklo previse jer sam vidjao da nekim bas bas otekne :) Uglavnom bolove sam naravno osecao,pokusao sam da se naslonim na tu nogu ali sam odustao jer nisam hteo da opterecujem,kad sam stigao kuci odmah sam stavio led na mesto gde je oteceno i kad sam krenuo na spavanje namazao sam konjsku mast,nadam se da sam uradio ispravnu..Kada sam ustao ujutru nisam vise toliko osecao bolove i pokusao sam da koristim nogu ali cim sam napravio par koraka odmah se vratio bol kao da sam opet izvrnuo zglob,medjutim kako je dan prolazio bolovi su polako prolazili i poceo sam da se oslanjam na nogu sve vise i vise ali je otok ostao isti,da napomenem to se desilo juce,a danas takodje ista stvar,otok je jos uvek tu,nogu koristim i polako pocinjem da hodam normalno ali je ne forsiram previse jer ne zelim da se vratim na pocetak :)

Nisam i napomenuo da prste mogu da savijam,ali kad prste hocu da podignem gore onda ide malo teze ali ne osecam nikakve bolove,takodje nemam nikakve modrice kao posledica od uganuca zgloba.

Zelim da znam da li je mozda doslo do nekog preloma jer prste malo teze pomeram na gore i zato sto mi otok nije splasnuo.

Hvala unapred
Odgovori