Dakle imam 13 godina,ove godine 14, i imam 2 pitanja.
1. Velicina mi je izmedju 6-7 cm. Jel to ok za moje godine?
2. Prvi put sam dakle masturbirao pre nekoliko dana i posle dva minuta sam dosao do tog vrhunca valjda. Cudan osecaj u stomaku i to ali nista se nije desilo. Nisam svrsio. Ne znam da li treba jos da masturbiram ili imam neki problem?
Pitanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Pitanje
Pozdrav.
Sve je normalno to što si napisao. Što se tiče tvog pitanja da li treba da nastaviš da masturbiraš - da samo ako osećaš potrebu za tim. Ništa ne može preko noći, još si mlad i razvijaš se i tek postaješ seksualno biće. Sve će doći na svoje vremenom. Masturbiranje je naravno zdravo, time ćeš upoznati sebe i svoje telo, tako da slobodno to radi kada osećaš potrebu.
Sve je normalno to što si napisao. Što se tiče tvog pitanja da li treba da nastaviš da masturbiraš - da samo ako osećaš potrebu za tim. Ništa ne može preko noći, još si mlad i razvijaš se i tek postaješ seksualno biće. Sve će doći na svoje vremenom. Masturbiranje je naravno zdravo, time ćeš upoznati sebe i svoje telo, tako da slobodno to radi kada osećaš potrebu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 20, 2013 6:22 pm
Znaci nije problem sto jos nisam svrsio? ja kad dodjem do tog vrhunca posle kratkog vremena treba jos da nastavim posto jos nisam svrsio ili ne? Dakle ja masturbiram i posle nekog vremena bude taj osecaj ali nista ne izlazi. treba jos nastaviti ili ne?
-
- Novi član
Moze odgovor ljudii. I da neugodno mi je kad pipnem glavic. Onako boli i pecka. I dokle bi trebao da navucem kozicu? Ja sam dosao do pola i nisam ni pokusavao dalje rek'o da ne bude nesto. Nema problema nikakvih tu i ostaje kozica znaci nece sama da se vrati.
-
- Novi član
I koliko je normalno masturbirati dnevno?