mala pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
floyd01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 12:27 am

mala pomoc

Post od floyd01 »

Ljudi vec nedelju dana na svakih sat-dva imam nagon za mokrenjem...da li je prehlada neka ili sta vec?jel imao neko ovakav problem?
P.S. da li neko ima iskustva sa Naturoplexom,da li pomaze?!
Hvala..
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: mala pomoc

Post od aa_aca »

Прехладио си се. Погледај за неки чај у Институту "Јосиф Панчић". Поред тога два пута дневно по пола сата држи стопала у што топлијој води. Било би веома добро и да седиш на нечему топлом (електрично јастуче) такође два пута дневно по пола сата. Најбоље истовремено: и ноге и дупе. :D После тога добро се утопли и немој на хладноћу. Мало више витамина Ц и лука. Немој да користиш неки шљ витамин Ц. Овај је одличан:

Slika
floyd01
Novi član
Novi član

Post od floyd01 »

hvala na pomoci ,nadam se da ce da prodje sto pre...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Чувај се. Поздрав!
floyd01
Novi član
Novi član

Post od floyd01 »

..opet ja...pio sam Palisept kapsule ,uvin caj i hvala bogu proslo je..

Sad imam drugi problem,kad god krenem negde sve imam osecaj i nagon za mokrenjem ,kad sam kuci sve je ok...sta da radim?!(zvucim ko da sam lud) :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Одлично! Не знам само да ли си довољно дуго пио јер се ради о биљном препарату. Да ли си радио по упутству?

Да ли ти се нагон за мокрењем јавља само када стојиш? Обрати пажњу.
floyd01
Novi član
Novi član

Post od floyd01 »

popio sam dve kutije,tako mi rece apotekarka....a nagon za mokrenjem imam npr. krenem negde (i sad ne znam ali kao da sve mislim da li ce da mi se ide u wc) pa da je zbog toga...kuci kad sam nista,a krenem negde da izadjem ili kolima podjem negde i odma imam nagon za mokrenjem non-stop...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Могуће је да још имаш упалу и када приликом стајања на ногама мокраћа притисне излаз, јавља се нагон за мокрењем. Посаветуј се да ли да попијеш још коју кутију. Мислим да би било добро да још продужиш терапију, нарочито зато што се ради о биљним препаратима.
floyd01
Novi član
Novi član

Post od floyd01 »

Bio ja kod lekara i davao sam mokracu na ispitivanje sve je u redu...da li su mi lek "Marocen" da popijem jednu kutiju i vratilo se kao u normali....e sad imam drugi problem jedno nedelju dana nakon ispijanja tog leka dobijem proliv i sad s vremena na vreme cas imam proliv cas ne mogu u wc...ili kad jedem odma me tera ...sta da radim?citao sam da je moguce da zbog ovog leka imam ove nove probleme...pomagaj te!!!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Узми да пијеш неки пробиотик, као што је Флонивин. Он ће регулисати цревну флору коју је антибиотик пореметио.
floyd01
Novi član
Novi član

Post od floyd01 »

pijem ja vec jedno nedelju dana probiotik ivancic i sinovi,ali mi nesto ne deluje bas,jedan dan sam super jedan nisam...ne znam sta je...probacu i ovo pa da vidim....hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Баш си нашао произвођача. :roll:

Пробај Флонивин али држи се упутства о употреби пробиотика. Када би могао да правиш и пијеш домаћи кефир, било би одлично.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

znas sta-- i puno cajeva izaziva nagon na mokrenje--mozda je taj problem
Odgovori