bol u mokracnom kanalu , UROLOGIJA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Darja Boskovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 31, 2013 11:34 pm

bol u mokracnom kanalu , UROLOGIJA

Post od Darja Boskovic »

Molim Vas da mi date savet u vezi bola u mokracnom kanalu koji traje nedelju dana bez prestanka!
Urolog mi je prepisao 3 kutije HEMOMICINA od 250 kao terapiju jer sam imala malo krvi u mokraci. Medjutim, nakon terapije, poceli su uzasno jaki bolovi u mokracnom kanalu i otezano mokrenje. Rezultati krvi odlicni, urin cist, nema nijednog pokazatelja zasto bi ti bolovi postojali. Danas su mi lekari opste praxe rekli da ne znaju sta je ,osim da hemomicin nije ostetio floru mokracnog kanala jer je terapija ipak bila prejaka.
Poslali me kod ginekologa, tamo isto sve u redu.
Svi moguci rezultati dobri, radjen ultrazvuk besike, jajnika, svega moguceg a bolovi ne prestaju uprkos cajevima svih vrsta koji se obicno piju za to.
Mozete li mi reci sta moze da bude jer se bojim trajnih posledica hemomicina :roll:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: bol u mokracnom kanalu , UROLOGIJA

Post od aa_aca »

Хемомицин оштетио флору мокраћног канала па те боли?! Свашта. Нећу да псујем.

С обзиром на болове, крварење и отежано мокрење, највероватније је неки каменчић запео негде. Сада се вероватно заглавио па зато нема крви. То мора да се добро провери јер бубрег може да настрада ако мокраћа не може да пролази кроз његов уретер. Ако је запео после бешике, онда је то лакша ствар али треба проверити са мало бољим стручњацима од оних код којих си била.

Треба да повећаш унос чисте воде, најбоље Пролом.
Darja Boskovic
Novi član
Novi član

Post od Darja Boskovic »

Hvala na savetu, isto to sam i ja mislila, ali najdetaljnije analize ( proveren bubreg, besika ultrazvukom, pa cak i jajnici koji nemaju veze sa tim bolovima, ali ko ce da se ubedjuje sa danasnjim lekarima... ) su pokazale da je sve cisto. pa je na kraju usledila neka nebulnozna konstatacija lekara za hemomicin koja navede coveka da potrazi odgovor na forumu.
za sve one koji imaju slicne probleme i kojima se bol vraca ( ne pomaze prasak Monural i slicne terapije) neka probaju caj od rastavica u kombinaciji sa persunom! Definitivno ce im biti bolje :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Каква ти је сада мокраћа? Имаш ли болове?
Darja Boskovic
Novi član
Novi član

Post od Darja Boskovic »

Opet kazem, sve cisto od pocetka, dva puta proverena urinokultura i opsti nalaz,a bolovi i dalje postoje kao kod jake upale.
Savet za caj sam nasla na jednom drugom forumu uz ovaj link koji moze da bude od koristi svima onima koji se odluce za alternativnu medicinu kao jedini spas :)

http://bilje.ifastnet.com/lekovito_bilje.php?id=80
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Питање је да ли су ти проверили уретере. Можда постоји неки заглављени каменчић који се полако помера.
Darja Boskovic
Novi član
Novi član

Post od Darja Boskovic »

:-? moguce da si u pravu... hvala na korisnim savetima!
Odgovori