Cesto mokrenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
alkibijad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 15, 2009 11:37 pm

Cesto mokrenje

Post od alkibijad »

Moj problem se ogleda u sledecem. Cesto mokrim, naime na svakih tri-cetiri sata, nekada i cesce. Nekada imam i osecaj hladnoce u penisu... Kada legnem da spavam, max. 5-6 sati mogu spavati, a onda me probudi nagon za mokrenjem. Bio sam kod urologa, radio ultrazvuk abdomena, bris uretre, bris na hlamidiju, triper, mikoplazme, ureaplazme i nista... sve je kao ok. to traje vec godinu dana i mnogo me nervira... Da, imam devojku, ona ima slicne siptome, samo im ne pridaje vaznost...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Cesto mokrenje

Post od aa_aca »

Шта пијеш од течности и колику количину?
alkibijad
Novi član
Novi član

Post od alkibijad »

Iskreno, retko pijem bilo kakvu tecnost... Kada bih morao da definisem, recimo tri case vode dnevno, mada to uglavnom nije voda!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Шта је ако није вода?
alkibijad
Novi član
Novi član

Post od alkibijad »

Uglavnom sokovi-negazirani! Ponekad popijem kafu il caj i to je to... Generalno jako malo tenosti pijem!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако претпоставимо да су сви налази који су ти рађени заиста тачни, онда значи да немаш никакву упалу.

Остаје једна веома озбиљна ствар. Све што пијеш (сокови, кафа, чај) су диуретици и терају организам на измокравање. Ако пијеш мало чисте воде онда избацивање течности из организма прави велики проблем јер се органи суше.

Смањи сокове и кафу на минимум. Чај нађи неки који није диуретик па да видимо резултате.

После тога треба да повећаш унос чисте негазиране воде.
Odgovori