Cesto mokrenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Cesto mokrenje
Moj problem se ogleda u sledecem. Cesto mokrim, naime na svakih tri-cetiri sata, nekada i cesce. Nekada imam i osecaj hladnoce u penisu... Kada legnem da spavam, max. 5-6 sati mogu spavati, a onda me probudi nagon za mokrenjem. Bio sam kod urologa, radio ultrazvuk abdomena, bris uretre, bris na hlamidiju, triper, mikoplazme, ureaplazme i nista... sve je kao ok. to traje vec godinu dana i mnogo me nervira... Da, imam devojku, ona ima slicne siptome, samo im ne pridaje vaznost...
Re: Cesto mokrenje
Шта пијеш од течности и колику количину?
Iskreno, retko pijem bilo kakvu tecnost... Kada bih morao da definisem, recimo tri case vode dnevno, mada to uglavnom nije voda!
Шта је ако није вода?
Uglavnom sokovi-negazirani! Ponekad popijem kafu il caj i to je to... Generalno jako malo tenosti pijem!
Ако претпоставимо да су сви налази који су ти рађени заиста тачни, онда значи да немаш никакву упалу.
Остаје једна веома озбиљна ствар. Све што пијеш (сокови, кафа, чај) су диуретици и терају организам на измокравање. Ако пијеш мало чисте воде онда избацивање течности из организма прави велики проблем јер се органи суше.
Смањи сокове и кафу на минимум. Чај нађи неки који није диуретик па да видимо резултате.
После тога треба да повећаш унос чисте негазиране воде.
Остаје једна веома озбиљна ствар. Све што пијеш (сокови, кафа, чај) су диуретици и терају организам на измокравање. Ако пијеш мало чисте воде онда избацивање течности из организма прави велики проблем јер се органи суше.
Смањи сокове и кафу на минимум. Чај нађи неки који није диуретик па да видимо резултате.
После тога треба да повећаш унос чисте негазиране воде.