Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Nemam pojma sta je ovo i ovo jednostavno imam odavno.Dugo sam se bavio kosarkom ako pomaze.Ne boli me , ne pecka me.Jedino sto mi malo smeta vizuelno.Koznog lekara jedino mogu da vidim ako odem u Ns. Ako neko mozda zna sta je ovo i kojom kremom moze da se ukloni , bicu zahvalan.Malo mi je losija kamera, kafenija je boje fleka, negde malo manje a negde malo vise.
Не могу да видим слике због мојих ревносних администратора. Пробаћу овако на слепо. Вероватно се ради о оједу или гљивичној инфекцији.
После редовног прања, испери се воденим раствором соде бикарбоне: кашика на литар воде. После тога немој да се испираш чистом водом већ се само благо обриши. Тако мораш сваки дан бар један пут. Треба полако да почне са повлачењем за недељу дана. Иначе, треба мање да се рибаш и чешће да мењаш доњи веш. Такође доњи веш треба добро да се опере уз коришћење соде бикарбоне заједно са прашком за прање и да се добро испере. Уз доњи веш не пере се ништа друго.