Polne bolesti-simptomi
Polne bolesti-simptomi
Zanima me da li bol u testisima, bez ikakvih drugih simptoma, moze biti znak neke polne bolesti.
Re: Polne bolesti-simptomi
Колико ми је познато, не може. Ал' ја и нисам неки стручњак за ту област. 

Heh, druze...malo mi je lakse. Ako znas mozda, da li muskarac koji ima rak testisa, ili neku drugu bolest vezanu za testise, moze da ima neke abnormalnosti na rezultatu obicnog davanja krvi, ili, da li se moze nesto primetiti na testiranju ako taj muskarac dobrovoljno da krv?
Ставио сам ти један текст на твојој другој теми http://www.doktor.rs/forum/urologija/ko ... 49187.html
При обичним анализама крви не раде се тумор маркери нити ишта компликовано, тако да мислим да се ту ништа не може видети везано за туморе.
Ако хоћеш да будеш миран и брзо добијеш поуздане резултате, препоручујем ти ирисдијагностику. Цена је око 30 евра, што је много мање од брда анализа које би регуларним "званично-медицинским" путем радио.
При обичним анализама крви не раде се тумор маркери нити ишта компликовано, тако да мислим да се ту ништа не може видети везано за туморе.
Ако хоћеш да будеш миран и брзо добијеш поуздане резултате, препоручујем ти ирисдијагностику. Цена је око 30 евра, што је много мање од брда анализа које би регуларним "званично-медицинским" путем радио.
Thanks again