Nadovezujem se na temu BOL U SKOCNOM ZGLOBU dje je bila dilema zasto otice i boli;AST-o test 400 u 10-31, mokracna kiselina558,infekcija grla streptooke koje isto mogu izazvati bol u zglobovima.
trenutna terapija je;INDOMETACIN 75mg po potrebi dok ne prodje bol a kasnije ALOPURINOL 100mg 1*1
Da li je to ok ili ima neka prirodna medicina posto ovih tableta mi je preko glave
Unaprijed hvala
Kako lijeciti povecane mokracne kiseline
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 10, 2013 5:40 pm
Re: Kako lijeciti povecane mokracne kiseline
Набави један јак магнет, учврсти га поред зглоба и носај по цео дан. То појачава регенерацију ткива и размену материја и треба да ти помогне код проблема са зглобом.
-
- Novi član
Koliko jak magnet? da li od zvucnika 300w ili kako da znam koliko je jak taj magnet?
Не можеш да користиш магнет од звучника јер је код њега магнетно поље сконцентрисано у отвору у коме се налази соленоид.
Треба ти рецимо овакав магнет: http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::245.html
Треба ти рецимо овакав магнет: http://www.magnet-shop.com/Neodymium-Ma ... ::245.html
-
- Novi član
Stavljao sam onaj pojas DR levin sa magnetina oko zgloba nema nikakvih promjena!
Da li smijem obloge da stavljam ako je upala zgloba?
Da li smijem obloge da stavljam ako je upala zgloba?
За тај појас не знам шта да ти кажем. Те "направе" ме не занимају јер их праве обично у козметичке сврхе и за узимање пара. Не знам распоред магнета и њихове осе, па се чак може десити да се магнетно поље брзо затвори и не допре до ткива.
Набави код Кинеза један обичан магнет и њега убаци у чарапу.
За облоге не знам.
Гледај да повећаш унос чисте воде и да пијеш јабуково сирће за циркулацију. Имаш на мом сајту w w w . a c a . r s текстове о води, магнетима као и рецепт за коришћење јабуковог сирћета у теми Циркулација (здравствени савети).
Набави код Кинеза један обичан магнет и њега убаци у чарапу.
За облоге не знам.
Гледај да повећаш унос чисте воде и да пијеш јабуково сирће за циркулацију. Имаш на мом сајту w w w . a c a . r s текстове о води, магнетима као и рецепт за коришћење јабуковог сирћета у теми Циркулација (здравствени савети).