Vec 5 godina ne mogu da disem. Koristim sprej za nos neprestano, i u toku leta, svaki dan, u bilo koje godisnje doba. Pre 3 godine sam isla kod doktora, to je trajalo nekih godinu dana, i videli su da sam alergicna na grinje, prasinu... Doktorka mi je nekih godinu dana davala tablete protiv alergije, iz pocetka mi je pomagalo, ali kasnije je sve manje i manje delovalo. Na kraju kad nije znala sta ce, posalje me na grudno, oni me posalju kod mog lekara, on opet kod doktorke i sve tako. Na kraju nisam nigde isla.
Pre oko dva meseca sam opet krenula, jer ne mogu da izdrzim , svaki dan ne mogu da disem uopste bez spreja. Doktor (sada drugi jer nisam htela kod iste opet), dao mi je opet lekove za alergiju (aerius, nasonex, polinol itd...), sto ne moze da mi pomogne bez spreja. Isla sam na rentgen, on mi kaze nije to nista sto je bilo na snimcima, posalje me na skener, pronadju mi neku cistu, doktor mi kaze da nije ni to nista strasno, i da tablete protiv alergije, i napravi pauzu mesec dana.