Pitanje i pomoc urologa!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
AnicaA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 2:24 pm

Pitanje i pomoc urologa!!!

Post od AnicaA »

Pozdrav!!!
Imam 27 godina i vec 5 godina isti problem. Bolovi u donjem lijevom dijelu stomaka ( gdje je mjehur, jajnik) i sa druge strane udara bol u ledja. Isla sam ginekologu, sve uredu, jajnici su mi polucisticni, ali doktor ne smatra da je od toga, jer cista kada dodje ona i pukne sama od sebe, a ja imam bolove neprestane.
Isla sam svom doktoru, jednom sam imala upalu mjehura, pa neke tablete pila proslo me, ali nakon odredjenog vremena opet. Kanije opet vadila nalaze: krv uredu uvijek, urin uvijek mi pokaze kao infekcija u urinu, doktor mi propise neke kapsule pijem to, prodje me par dana i opet. Opet odem, kaze osjetljiva si previse, ako stanem nogama na plocice ili hladno osjeti moje tijelo tj jajnici ili sta vec osjeti i mora boljeti. Uredu, ali ako nesto pijem treba da me prodje,a ne da bol uvijek osjetim, i ne mogu da se okrenem na desno na bok kada spavam jer mi bol kao da sidje i udara neprestano i zato uvijek spavam na lijevoj strani drzeci se rukom na mjesto gdje boli cvrsto dok ne zaspim. Primjetila sam kada ugrijem to mjesto gdje me boli sa dekom ili nesto vruce stavim da mi toliko puno olaksa.
Pila sam cajeve razne, pijem sada stalno vodu, jer ja mislim da je meni bubreg upitanju, da imam pjeska, jer sam jednom vadila nalaz davno i rekla mi dr da imam nesto sitno pijeska u bubregu.
E sada ako znate sta da radim, sve samo ne ici doktoru jer uvijek isto pijem i kaze osjetljiva, a na nalazu ne pokaze nista drugo.
Cula sam za Geramnijum Ge 132, da li smatrate da mogu mozda pokusati sa njim ili sa nekim dr tabletama ili sta vec???
I da li mozda mogu u leci u kadu malo vruce vode, mozda bi mi pomoglo da izvuce bol, ne znam, ako mozete odgovorite na moja pitanja. Hvala unapred
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pitanje i pomoc urologa!!!

Post od Vragolasta Amfibija »

Tvoja odluka da vise ne ides lekaru nije dobra, ali ipak, ne mogu reci da te ne razumem.
Mozda imas pesak u bubrezima, dakle postoji i ta mogucnost. Medjutim, ako je samo pesak u pitanju, ne bi trebala da imas bolove konstantno a narocito ne kada lezis ! Tako da je najverovatnije ipak nesto drugo. Da li si isla na pregled kod fizijatra koji bi ti pregledao kicmeni stub?
PREPORUCLJIVO JE napuniti kadu toplom vodom sedeti u toj vodi jedno pola sata pre spavanja. Takodje, sto vise vode i sto cesce mokrenja. To je uobicajena terapija za pesak u bubrezima, mada, napominjem, na osnovu simptoma koje imas ja sumnjam da je to razlog tvojih tegoba.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
shone_erg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 2:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od shone_erg »

Postovani, mozda mi mozete pomoci ovde posto je velika procedura traziti uput za urologa i cekati danima guzvu da bi stigli na red a samo mi je potrebna savet nista strasno nije..Ovako problem je u tome u toku odnosa sa svojom devojkom retko kada mi se desi kada je suvlja koza da dodje do zatezanja kozice i u gornjem delu gde je spojena sa glavom malo se rascepi i prokrvari..To mi se desava kada nemam bas duzi period odnose..Zanima me kako da sprecim to da li ima neka mast da se namaze..Gledam da izbegnem ako je moguce posetu jer je stvarno tesko stici na red a imam premnogo obaveza..
MilosApo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 20, 2013 12:34 am

Post od MilosApo »

Imam 14 godina i pojavila mi se krv prilikom erekcije ne znam sta da radim pomoc!!!!!!!!!!
MilosApo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 20, 2013 12:34 am

Post od MilosApo »

I nisam imao polne odnose i ne ide mi sperma jos
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

shone_erg, пробај да користиш лубрикант ради подмазивања приликом односа. Може да се купи у апотеци.

MilosApo, можда имаш упалу простате. Да ипак одеш до лекара на преглед?
Odgovori