Zdravo svima.. Zovem se Danijel,iz Sombora sam i imam 16 god.
Pre neki dan, tacnije pre 5 dana sam imao operaciju fimoze..
Evo u cemu je problem..
Doktor mi je rekao da svaki put posle mokrenja moram da operem penis kamilicom kao i da namazem mast, gentamicin mi je preporucio.. E sada ja to radim redovno samo mi se desilo sada da sam ostao bez masti kao i gaze, mokrio sam tako 2 puta mozda i samo oprao u kamili..
Da li moze da dodje do infekcije od toga..
Mislim da mi se zagnojila rana i sa zadnje strane penisa, tamo gde je seceno najvise imam nesto malo kao zuto i zanima me sta je to i sta bih trebao da radim povodom toga??
Zanima me i da li je problem tusiranje, jer sam se istusirao jednom, drugi ili treci dan posle operacije, dok nisam procitao da ne bi trebalo...
Zanima me da li je problem da opran penis kamilicom mogu staviti direktno u donji ves, da li je to problem i ako jeste sta bi moglo da se desi??
Onda, pritom erekcije malo me penis zaboli, nista strasno.. Odma prvu noc posle operacije tokom erekcije pukao mi je jedan konac, doktor je rekao da to nije problem.. Konci polako otpadaju i rana mi polako zarasta samo me brine ono od gore sto sam napisao za gnoj i infekciju..
Molim vas da odgovorite sto pre i da mi napisete svoje misljenje vezi ovoga..
Hvala unapred
Fimoza
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic