Postovani Doktore,
Leukociti su mi ili na granici ili smanjeni. Trenutno su na granici 4.0 (4-10) ali su mi limfociti stalno povecani . Normalno je od 20-40% a moji su 52.3%, a GRA mi je smanjen, referentne vrednosti 50-80 a moja 41.6%.
Jos da navedem da mi je u analizi stolice pronadjeno:Yeast cells (+). sta znaci ovo?
Mozete li mi reci kako da pronadjem sta je to sto prouzrokuje povecanje lymfocita i koje bi jos analize mogla da odradim da se radosiljam infekcije i bakterija.
Tumacenje krvne slike- pitanje za Dr Mita
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Tumacenje krvne slike- pitanje za Dr Mita
A kakvu infekciju pominjete? Chega? I kakve bakterije?
Celije koje su nadjene u stolici ukazuju na gljivichnu infekciju (najcheshce Candida Albicans), sa analizama se obratite svom lekaru koji vas je uputio na analize radi daljeg lechenja!
Celije koje su nadjene u stolici ukazuju na gljivichnu infekciju (najcheshce Candida Albicans), sa analizama se obratite svom lekaru koji vas je uputio na analize radi daljeg lechenja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pa u tome je i problem doktor je mislio da imam kamen u bubregu, pa kad su sa ultrazvukom konstatovali da nije mislim da je bio razocaran, tako da nije mislim ni pogledao analize ali zbog bolova u stomaku na koje sam se ja zalila dao mi je amoxicillin. Da li se amoxicillinom leci Candida Albicans?
A to sto sam pominjala infekciju i bakterije je zbog toga sto sam procitala da poviseni limfociti znace da postoji neka infekcija u organizmu, pa bih cisto htela da znam sta znaci i gde dalje da idem.
Hvala unapred
A to sto sam pominjala infekciju i bakterije je zbog toga sto sam procitala da poviseni limfociti znace da postoji neka infekcija u organizmu, pa bih cisto htela da znam sta znaci i gde dalje da idem.
Hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Amoxicilin je antibiotik koji lechi infekcije i oboljenja izazvana bakterijama, a moze damo pogorshati gljivichnu infekciju.
Promenite lekara!
Promenite lekara!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Postovani,
i ja imam problem sa povisenim Limfocitima 52.9 % ali sve ostalo je uredu...Jel' treba da brinem,ili da uradim jos neke analize?
Hvala
i ja imam problem sa povisenim Limfocitima 52.9 % ali sve ostalo je uredu...Jel' treba da brinem,ili da uradim jos neke analize?
Hvala