Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Trudiću se da budem kratak i jasan... Spavao sam sa devojkom bez kondoma pre par nedelja, njen bivši dečko upražnjava marihuanu već duže vreme i ona je spavala sa njim bez kondoma, ali devojka nema nikakve simptome hiv-a bavi se sportom već niz godina,ista priča i za mene... Zanima me jel moguće da sam zaražen hiv-om pošto sam čuo da se na većini osoba ni ne primećuje hiv... Zadnjih nedelju dana sam imao temperaturu i kašljem, kao neki virus pa sam se U**** kad sam video na nekom sajtu da kao tako kreće sida Pa ako neko može da mi odgovori, da mnogo serem biće mi lakše ....
Mislim da nije moguce da ti se simptomi tako brzo pojave, to je pre nesto drugo. A to sto se njen bivsi decko drogira nema nikakve ceze sa tim da li on ima hiv ili ne. Da bi ti bilo lakse idi i testiraj se posle 2 meseca od rizicnog odnosa.
pusenje marihuane spada u narkomaniju, ali nema veze sa prenosom HIV-a, jer njega dobijaju intravenski narkomani kada dele igle.
teoretski, serokonverzivna bolest jeste mogla da se javi oko mesec dana nakon infekcije.
A ako koristimo zastitu, i tokom seksa promenimo kondom,jel moze da se prenese sida tokom menjanja kondoma, tj, na kondomu (na spoljnem delu ima vaginalna tecnost) i mi kad uzmemo kondom u ruku, imamo na ruci vag. tecnost, i rukom dodirnemo unutrasnjost kondoma(koji stavljamo na penis) jel moze tad da se prenese hiv? I jel moze da se prenese ako vaginalni sekret dodje u dodir sa ogrebotinom na kozi, malom ranicom i sl?
Ako i dalje misliš da ti devojka ima HIV samo zato što joj je bivši dečko konzumirao marihuanu onda bi možda i ti trebao malo da je koristiš čisto da iskuliraš.
Ne bode se joint u venu i konzumacija marihuane nema nikakve vese sa sidom!!!!
Edukuj se o polnim bolestima kad već imas takva banalna pitanja i nedostatak elementarnog znanja, danas su sve informacije i odgovori koje trayiz udaljeni od tebe na nekoliko klikova, kako na ovom forumu tako i uz pomoć google-a.
Pa dobro konkretno za ovo odgovora i nema, ali sanse da se tako prenese su jako male, bar sam ja tako zakljucio, jer svi imamo sitne pukotine(posekotine) pogotovo na rukama, inace bi svi bili zarazeni, ali ipak moze da se i tako dobije ali jako tesko, barem ja tako tumacim Hvala u svakom slucaju