Ne znam odakle da pocmem pisat ali ovo neugodno iskustvo sam odlucio podjelit ovdje sa vama, pa eto, da se ljudi znaju ravnat sta ih ocekuje na odjelu za kozne bolesti u splitu.
Nakon sta mi se javio jedan problem, neugodan svrab i crvenilo na prednjem dijelu glave, znaci na samom vrhu vlasistva koji se pojavljuje od znoja i pretjerano izlaganje na suncu, znaci ne uvjek ! Ali iritira ,odlucio sam posjetit dermatologa :cerek:
Nesto malo sam ceprka po netu i informirao se o cemu se otprilike radi ali konkretne odgovore sam ocekivao dolje.
Nakon sta sam sa uputnicom dosao u vojnu bolnicu u splitu i dobio obiljezje brojem, sjeo u cekaonu i naravno cekao svoj red.
Bolnica ko bolnica, guzva, svi zivcani ko da su u prometovom busu na relaciji opcina - pazar, medicinske sestre ispustaju neartikulirane glasove kroz hodnik, od kojih se moze razaznat da izgovaraju brojeve. Uglavnom, nista ljepo i ugodno.
PRIVATNIK-DRZAVNO 1:0
Dosao je red i na mene.
Udem u prostoriju gdje je sjedila jedna gospođa koja je pricala na mob (10 min) sa dvoje administranata.
I tako dok je doktorica cakulala sta ce skuhat za rucak ja sam se upustio u razgovor sa tim administrantima koji su kako kazu upravo diplomirali i sad ih " SELJAKAJU " po bolnici.
Na moje pitanje dali znaju sta ce radit, oni odgovaraju " bilo sta samo nek me zaposle " , ej ??

Pa zar nebi trebala jedna takva ozbiljna ustanova i profesija malo ozbiljnije pristupit tome, valjda ljudi odnosno ti studenti sta studiraju 6 god se trebaju opredjelit za nesto a ne da ih se stavi bilo gdje, a oni da mole boga da ih se zaposli bilo gdje ?? A svasta :rolleyes: :rolleyes:
Uglavnom, ja doktorici objasnim svoj problem i o cemu se radi. A ona dok sam ja govorio uzme olovku i fino pocme pisat terapiju koju je ona onako prema mojim rijecima otprilike zakljucila sta bi to moglo bit i pocme pisat terapiju.
Ej
Ona je na temelju mog izlaganja napisala terapiju. Kad sam ja poceo postavljat neka pitanja ona mi odgovara " SAMO SI MI TI TREBA SAD NAJ RANIJE UJUTRO I TO SI 3 PO REDU "
Ja kazem da sam primjetio kako mi u zadnje vrijeme ispada kosa nakon pranja malo obliatije nego prije , ona odgovara " TO TI JE ZATO STA NISI ZENSKO "
Molim?? " STA MOLIS, NORMALNO JE DA MUSKI CELAVE "
To je odgovor jedne doktorice u splitu !
PRIVATNIK- DRZAVNI 2:0
Idemo dalje, odlazim u apoteku da vidim sta mi je to sve ona napisala , kad tamo u ljekarni ova okrenila ocima " JEL OVA NORMALNA" ??
AFLODERM KREMA 1x dan ( 7 dana)
ROZAMET KREMA 1 x navecer dulje do 3 mjeseca
AVENE CICALFATE KREMA ( 1 x dan 9
BETRION MAST
PILFUD LOSION ( 1 X NA DAN )
ELOCOM LOSION ( 2 X TJEDNO)
B COMPLEX TABLETE 3 x 1
IUGENI SAMPON !
Normalno da me u apoteci poslala u svoje doktorice jer nije znala sta da mi dade, i uz jedan dobar savjet " MOMAK BJEZI OD DRZAVNOG DOKTORA "
Nista mi vise nije jasno