Cirkumcizija - postoperativno

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kulak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 14, 2013 11:02 am

Cirkumcizija - postoperativno

Post od kulak »

Imao sam vrlo složenu cirkumciziju zbog kondiloma tokom koje je pored obrezivanja u istom gestu izvršena i elektrokauterizacija kondiloma. Zbog specifične građe penisa morali su da mi zategnu zavoj, pričvrste ga koncem jer se uvlačio u stomak, i glans mi je sada plavičast, dosta je natekao i naravno, jako je osetljiv.

Imam tegobe pri mokrenju već dva dana, pijem Diklofen Duo za bol a glans mi je u stanju neprekidne iritacije i otoka. U vešu imam sukrvicu premda zavoj ne deluje previše krvavo. Sutra idem na previjanje ali me zanima da li je ovo standardno stanje ili imam neki problem oko kog bi trebalo da se još pre previjanja obratim lekaru?
Shejn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 15, 2013 7:51 pm

Re: Cirkumcizija - postoperativno

Post od Shejn »

Nisam siguran sta se desava, posto sam ja prosle godine radio cirkumciziju i vrlo sam se uspesno oporavio. Par dana antibiotici, ispiranje kamilicom, vadjenje koncica i to je to. Kao puska.. :D Gotovo bez problema (osim erakcija koje su bile jako bolne). Medjutim, sad se osecam sasvim okej i prezadovoljan sam operacijom. Preporucio bih svima, s fimozom ili bez, prosto je genijalno.. Odnos traje duze, lakse se odrzava higijena, lepse izgleda.. Ma, bombonica.. Manite se predrasuda, i bicete mi zahvalni za savetu... :) Ako se odlucite da radite, savetujem privatnu ordinaciju.. Ja licno nisam imao poverenja u drzavne urologe.. Da je bubreg u pitanju, imam dva pa bih nekako preboleo, ali ovo je vec osetljivo.. :P Btw, radi se o ordinaciji POTENCIJAL, nalazi se na Dorcolu, a cena je izmedju 250 i 500 e u zavisnosti od zahvata.. Dr Gordan Popovic, izuzetan urolog i hirurg, kompletan tim ljudi je je odlican, jako su profesionalni i prijatni.. Sve preporuke.. Eto, nadam se da sam bio od pomoci.. :wink:
Odgovori