FIMOZA! VAZNO!! SAD ILI NIKAD!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
anonymous8635
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 10, 2013 1:28 pm

FIMOZA! VAZNO!! SAD ILI NIKAD!!!!

Post od anonymous8635 »

Postovani

imam dvadeset i nesto godina i nemogu da prevucem kozicu. U opustenom stanju to je jedva moguce ali po erekciji to je nemoguce. U tom stanju moguce je ovoliko
(odgovara donji levi slucaj):
http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/25/ ... djPCdQ.jpg
Jos od neke dvadesete godine skupljam hrabrost da odem na operaciju jer zaista smatram da je to jedino resenje.
Davno sam mogao da prevucem ali opet tesko. Medjutim desila se neka upala koja je trajala 3-4 dana. Prvih 2 -3 puta u razmaku od 2-4 meseca. Mislim da je "balanopostitis". Od tad se kozica znatno skupila. Ta upala se desila jos par puta u razmaku od godinu dana. Par puta se kozica skupljala dok nije doslo do stalnog obima sto odgovara gornjem pomenutom slucaju. Posle svake upale toliko sam cistio penis da je nestajala u toku dana.
Usivali su me bez anestezija i jos mnogo sto sta ali IMAM NEOPISIV STRAH DA ODEM ZA OVO. SAM POMISAO NA UBOD IGLE U PENIS......
Medjutim nemogu vise da smisljam razne izgovore kad me devojke pozovu.... znate vec... i zelim da nastavim normalan zivot.

PITANJA SU:
1) Da li je moguce ovde dobiti nazive i uputstva za kortikosteroidne masti ili kako
vec, i da li je iste moguce uzeti bez recepta
Zeleo bih prvo da probam sa njima pre nego sto odem na operaciju. (ne zato sto
smatram da je operacija losa vec iz straha)
2) Ukoliko ne uspe ostaje operacija pa me zanima koliko je bolan ubod igle u penis.
3) Da li postoji problem pri kontrolisanju (ciljanju :D ) prilikom uriniranja kod ljudi
koji su se operisali?
4) Koliko je bolno posle operacije dok se penis ne oporavi
5) da li moze na PM gde je to najbolje odraditi

citao sam sve forume kao i ovaj. verovatno cu imati jos pitanja dok procitam sve opet

NAPOMENA: Pokusao sam da napisem u temi fimoza ali je zakljucana. Molim vas bez prepucavanja izmedju clanova koji su za a koji protiv operacije. Pitanja su konkretna i molim za paznju. Ipak radi se o meni i mom nastavku daljeg zivota a ne o vasim prepucavanjima.
HVALA NA PAZNJI I ODGOVORIMA
delijesever
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 09, 2013 11:40 pm

Re: FIMOZA! VAZNO!! SAD ILI NIKAD!!!!

Post od delijesever »

Imamo totalno isti problem..Ja sam poceo sa vjezbama juce i videcemo sta ce bit.
E sad da te pitam jesi li imao seksualne odnose i jeli ti smetalo to pri seksu.Pozz
Odgovori