Bele tackice na testisima.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mare96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 04, 2013 3:19 am

Bele tackice na testisima.

Post od Mare96 »

Izvinjavam se ako tema vec postoji a sigurno je ima, ali ja je nisam naso, nalazio sam slicne ali ne znam jel to zapravo to.

Vec dosta dugo (najmanje godinu dana) na testisima i penisu imam neke bele tackice, na penisu sam imao 3 te tackice, i pre nekoliko meseci 2 od njih su se pretvorile u bubuljice, koje sam iscedio i sve je to proslo, treca nije htela jos dosta dugo da se pretvori u bubuljicu pa sam svaki dan prilikom kupanja poceo da je stiskam (sto je dosta bolelo), i posle svega par dana i ona se pretvorila u bubuljicu i iscedio sam je, ali sad imam jedan drugi problem, na testisima imam dosta istih tih belih tackica, neke su vece, neke manje, ne znam sta da radim, ni jedna od njih se nije pretvorila u bubuljicu niti sam primetio da nestaju, mene brine da li je to zapravo opasno i prenosivo. Imam 17 godina i iskreno stid me je da odem kod lekara zbog toga, zato se i obracam ovako preko foruma. Umalo da zaboravim, ne nzam od kolike je vaznosti naomenuti, ali imao sam oralni seks, pa ne znam moze li to nekako biti uzrok.

Jako pazim na higijenu tako da sam siguran da nije povezano sa tim, rado bi slikao o cemu se radi ali imamo jako los mobilni te nisam u mogucnosti.
Mare96
Novi član
Novi član

Re: Bele tackice na testisima.

Post od Mare96 »

Izvinajvam se za dupli post ali nisam naso opciju edit.
Pod oralni seks naravno spada musko zenski odnos, da ne pomislite ko zna sta :lol:

Nadam se da neko zna o cemu se radi ovde, jer me je stid da odem kod urologa.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

То могу да буду тачке из којих расту длаке или треба да расту.
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

uf pa nzm, redovno se dole brijem, nisam primetio da nesto raste odatle.

neke od tih tackica su malo vece neke manje a jedna je da kazem ovelicine bubuljice i boli kad se stisne dok ove ostale ne :/

Inace sve ostalo je ok, jel moze biti nesto stetno ili bi morao da posetim urologa ? :/
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли уролог или кожни?

Можда инфицираш кожу или је иритираш честим бријањем?
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

Pa mislio sam kod urologa jer je to ipak taj deo..
A ovo sam ja mislim imao i pre nego sto sam poceo dole da se brijem, a i to sad imam samo na testisima.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Па не знам, немам више идеја, а остали изгледа празнују. Онда код лекара опште праксе, па ће ваљда знати где да те упути. Јави резултате, да се још неко овајди од твоје муке. :)
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Post od Dralee »

Ja to imam od rodjena, :lol: i nisam nista dirao nisam nikad imao stim problem jeste da sam jednom jednu od tih istisko na penisu ali nije bilo nista malo se crvenilo i prestalo inace ta bela tacka je i dalje tu.Mozda su uvecane lojne zlezde.Ali ti za svaki slucaj otidji do urologa zbog tih bubuljica,i posle brijanja obavezno tusiranje nasapunjas taj deo operes i neces imati problema,a mozes i neku kremu uzimati pa posle ispiranja namazes.Ja se inace ne brijem tu ja samo uzmem makaze i skratim do korena,a kad se obrijem sve vise raste.
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

aha, nzm, ako ipak skupim hrabrosti da odem da vidim sta je to javjam rezultat.

Dralee, dole se brijem samo tokom kupanja, inace mi ne iskacu bubuljcie posle brijanja, valjda zato sto to radim tokom kupanja.

Svakako hvala svima :)
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

Aco (aa_aca), hteo bi samo da te pitam, da li da posetim urologa ili nekog drugog zbog ovog problema ?

Ja mislim da mi je najpametnije tamo, ali vi ste iskusniji sa tim, a ja nikad nisam bio kod urologa, i kod lekara uopste zalazim mozda jednom godisnje ni toliko jer sam skoro uvek sasvim zdrav, te se vrlo lako pogubim tamo sa lekarima, te vas molim za Vas savet.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Маре, то твоје вероватно није ништа озбиљно, али ја не знам да ти поставим право питање па не можемо да дођемо до одговора. Због тога би ипак било најбоље да одеш до уролога.

Прво треба да одеш до свог лекара опште праксе и испричаш му о чему се ради. Онда ће ти он вероватно написати упут за уролога или можда кожног лекара. Нисам ти ја баш најбољи у овој области, али надам се да сам бар мало помогао.
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

aha, hvala, ako mislis da niej ozbiljno verovatno je tako, al nebi da rizikujem. Da li bi kojim slucajem slika pomogla ? :/

Inace mazao sam par dana testise sa rastvorom alkohola i zalfije (to za komarce, al probao sa ovim jer moze da dezinfikuje), i jedna od tih vecih belih tackica se pretvorila u bubulicju koju sam tek danas mogao da "iscedim", dok an druge nema efekta.

A kod lekarke mi se bas i ne ide, znam je samo iz secanja (ne znam joj ime) i nije bas nesto prijatna, a mene stid da joj ispricam ovo sto sam ovde rekao, ovde sam anoiman, pa jel moguce nekako direktno otici kod urologa, na salteru da predam knjizicu i zakazem mozda za isti dan ili eventualno sutradan ?

Puno hvala na pomoci :)

I svaka cast sto imas vremena i volje da ovde svima pomazes :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Стави фотку. Можда буде јасније.

Против бактерија и гљивица најефикаснија је сода бикарбона. У чаши топле воде раствори кашичицу соде бикарбоне и тиме накваси кожу - уз помоћ вате. После немој да испираш чистом водом. Тако ради неколико пута дневно па ћеш видети резултат.

Стрпљења још увек имам, али са временом сам танак. Жена ће да ме олеши. :D Пар сати свакодневно није баш занемарљиво.

Не знам да ли си био до мог сајта. Ако ниси скокни. Можда нађеш још нешто корисно за себе. Адреса је w w w . a c a . r s .
Mare96
Novi član
Novi član

Post od Mare96 »

Da video sam da to predlazes (topla voda i soda bikarbona), ali nzm da li je infekciaj stim da je tu najmanej vec godinu dana, ali nista me ne ksota da probam.

Videcu da uzmem fotoaparat od keve, stim da ne mogu sa mobilnim da slikam.

Sto se tice zene nebrini, ako te je do sad istrpela idalje ce :P :P (sala).
Naravno postuj svoje vreme, iskoristi ga sa zenom, manje sa nama, od nas i nemas neke koristi :D

Bacio sam kasno sinoc pogled na tvoj sajt, lepo odradjen, al iskreno nisam imao volje da ga pregledam u detalje, jer sam dosta umoran stim da kuci se vratim u 4 a onda jos radim preko neta pa i nemam neke volje, a slobodnog vremena sto imam ili odem napolje ili gledam TV koj je na moju zalost crko pre neki dan -__-
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Један мој другар је продисао када му је цркао ТВ. Није имао пара да га поправи, па је коначно узео нешто да чита и да прича са женом.

Што се тиче користи, у праву си. Али имате ви користи од мене, бар се надам. :D
Odgovori