Sinus pilonidalis
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Sinus pilonidalis
Bio sam kod hirurga i rekao mi je da imam ovaj sinus, e sad zanima me jedna stvar, da li ce se stanje nesto mnogo zakomplikovati ako operaciju odlozim za 3,4 meseca jer imam mnogo obaveza, jos da kazem da meni taj sinus krvari ,tj. imam jednu gvrgu iznad koje mi se nalazi bubuljica koja u zadnje vreme ispusta taj gnoj/krv. znam da je bolje da sto prije operisem to ali me zanima da li bih ipak mogao da to odlozim bez vecih komplikacija. hvala:)
Re: Sinus pilonidalis
Покварила ми се кугла.zivkoj napisao:........ da li bih ipak mogao da to odlozim bez vecih komplikacija. hvala:)

Racunaj na oporavak od 3-4 meseca...i previjanja svaki drugi dan....i moli Boga da ti se ne vrati....pa sve ispocetka....
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 05, 2013 7:34 pm
Ja sam tu hirusku intervenciju imao pre 40-ak dana..e ovako..zivkoj napisao:Bio sam kod hirurga i rekao mi je da imam ovaj sinus, e sad zanima me jedna stvar, da li ce se stanje nesto mnogo zakomplikovati ako operaciju odlozim za 3,4 meseca jer imam mnogo obaveza, jos da kazem da meni taj sinus krvari ,tj. imam jednu gvrgu iznad koje mi se nalazi bubuljica koja u zadnje vreme ispusta taj gnoj/krv. znam da je bolje da sto prije operisem to ali me zanima da li bih ipak mogao da to odlozim bez vecih komplikacija. hvala:)
najbitnije u celoj prici je to da operises to sto pre,jer je samim tim intervencija jenostavnija..ja sam to odlaganje oduzio na 7-8 godina..
intervenciju sam imao na VMA i mogu ti reci da nista nije tako strasno..totalna anestezija..probude te..nista ne osecas..ja sam za nekih 2 sata setao bez bolova..
s obzirom da sam iz unutrasnjosti to sve sam morao da platim mada ne kajem se jer sam za 20 dana bio kao nov..cak se vratio i na posao..tako da sto pre to bolje..veliki pozdrav i razumem te kako ti je ,jer sam i ja imao ogromu frku i strah od te operacije,veruj mi..nista strasno..sta sve zene izdrze..ovo je sala