opadanje kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ljubilicans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 3:35 am

opadanje kose

Post od ljubilicans »

dobro vece ja sam ovde Nova.Imala bih pitanje za dr dermatologa.
Pre junu mesecu moj momku je ustanovljen Tumor testisa.odradjena je operacija i dobio je 3 ciklusa hemoterapije,naravno tad mu je opala kosa i posle 2 meseca ponovo porasla.od kako ga ja znam a zajedno smo malo vise od 4 god vise nema kose nego sto ima znaci potiljacni ima a nema temeni.e sad znaci posle terapije narasla kosa ali u poslednjih 2 nedelje pocela je ponovo da mu opada ali u predelu iznad uha kao venac do drugog i izgleda kao ona fruzura vijetnamka.ruzno je izgledalo pa je uzeo pa se obrijao.ide normalno na kontrole sve je ok. nisam trenutno sa njiim kuci u inostranstvu sam i jako sam zabrinuta

pozzz :cry:
*nevena*92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:49 pm

Re: opadanje kose

Post od *nevena*92 »

jel probao minoxidil
devinder
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 11:54 am

Re: opadanje kose

Post od devinder »

Hair fall may occur due to some medication also. There are several other reasons of hair fall which may cause permanent hair loss or temporary hair loss. You have to consult doctor at your niche who can guide you better after studying your case.
Odgovori