problemi s grlom i nosem
problemi s grlom i nosem
Imam problem s grlom vec duze vrijeme (par godina). Nos mi je cesto zacepljen (ponekad i u ljeto, sto je paradoksalno), culo mirisa mi je slabije, ponekad imam disfagiju, osjecaj knedle u grlu, a najiritantnije je susenje grla i kao da mi je nesto zalijepljeno na mjestu odmah ispod Adamove jabucice. Kasljucam cesto, pomalo, slabiji kasalj, nije produktivni. Nekad davno sam snimao pluca, a pulmolog mi je rekao da trebam snimiti sinuse i da nema nista na plucima. Kad sam rekao svojoj doktorici to, ona je rekla da sinusi nisu neki problem, da mi je grlo ponekad crveno, itd. Da li su ovo simptomi sinusitisa? Ili neceg drugog? Inace nisam pusac (pasivni da). Radio sam bris usta i nosa. Bakterioloski nalaz za usta je bio uredan, a u nosu sam imao Stapphiloccocus Aureus. Pio sam neki antibiotik, popio ga, ali nisam uradio ponovni bris. Hvala na eventualnim odgovorima.
Re: problemi s grlom i nosem
Испирај нос, уста и грло воденим раствором соде бикарбоне: кашичицу на чашу топле воде и добро размути. Погледај на мом сајту w w w . a c a . r s домаћи рецепт за чишћење синуса.