Pozdrav svima, treba mi mala pomoć jer ne znam šta da radim! Inače radi se o tome da me boli zglob (kada okrenem dlan uvis) leva strana , pokretljivost mi je ograničena posebno kada šaku mrdam na gore osećam zatezanje i bol na jednoj strani zgloba.Bol se smiruje kada odmaram ruku ali pri svakom naporu ,čak i nekom manjem počinje da me boli , ne mogu da vozim kola duže od 10 do 15minuta jer počinje da me boli , motorom sam samo otišao do prodavnice i počelo je da me boli. Bol je oštar kao da me neko nožem seče , sinoć sam se probudio u toku noći sa jakim bolom , popio sam analgetik i stavio hladnu oblogu.
Da li je to problem sa tetivama ili zglob? Na tom mestu gde me boli imam modricu koja nije toliko izražena i mala je , pre mi se dešavalo da imam bolove u tom zglobu ali nikada ovako ozbiljno , sve je to počelo pre par godina kada sam se na rukometu povredio ali nikada nisam odlazio kod doktora jer je vremenom prolazilo , nažalost sada su bolovi veoma jaki i traje već 7 dana...
Bol u zglobu šake
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Bol u zglobu šake
Pa je sad mozda pravi trenutak za doktora.
Re: Bol u zglobu šake
Узми један неодијумски магнет, залепи га за ластиж и стави око зглоба шаке. Тако га носи цео дан (бар 20 сати дневно) и видећеш побољшање већ за десет дана. За месец дана непрестаног ношења бићеш здрав човек, бар у вези тог зглоба.
Потребан ти је рецимо магнет облика диска, пречника 2cm и дебљине 4mm. Цена је око два до три евра, зависно где га купиш. Видео сам да има и на Фејсбуку да их продају.