Fleke od sunca
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Fleke od sunca
Molim Vas za odgovor. Svetlije sam puti. Prosle godine sam pred leto isla postepeno u solarijum, bukvalno nekad i samo 2 - 3 minuta, a kasnije malo vise, nakon leta sam opet otisla na 5 min. i pojavile su mi se crvene fleke na pregibima obe ruke sa unutrasnje strane i jedna na vratu. One su uzasno svrbele. Sad kako je doslo lepo vreme obukla sam kratke rukave i otisla u setnju kad ono opet crvene fleke, pomagajte, sta da radim, sta to moze da bude...( da napomenem da se vec dugo borim sa bradavicama na rukama i isusenom kozom, mozda je sve to na neki nacin povezano)Unapred zahvalna.
Re: Fleke od sunca
Треба да избегаваш соларијуме док се не спроведе строга контрола истих. То ће вероватно да буде - никада. Користе се старе и истрошене УВ лампе и могу да буду веома опасне, а нема начина да провериш у каквом су стању.
Брадавице покушај да решиш домаћим препаратом од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s . Препарат је одличан за имунитет против вируса, а пошто су брадавице вирусног порекла можда будеш имала ефекта на дуже стазе. Ако ти и не помогне против брадавица, бар више нећеш боловати од прехладе и грипа.
Пиј више воде и једи више воћа, па ти се можда кожа поправи.
Црвене флеке пробај да мажеш "Прополис кремом" коју прави "Пчеларска кућа Ковачевић". Може да се купи по продавницама здраве хране.
Брадавице покушај да решиш домаћим препаратом од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s . Препарат је одличан за имунитет против вируса, а пошто су брадавице вирусног порекла можда будеш имала ефекта на дуже стазе. Ако ти и не помогне против брадавица, бар више нећеш боловати од прехладе и грипа.

Пиј више воде и једи више воћа, па ти се можда кожа поправи.
Црвене флеке пробај да мажеш "Прополис кремом" коју прави "Пчеларска кућа Ковачевић". Може да се купи по продавницама здраве хране.