pomozite mi xitno xitno xitno!!!!!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
portobbelo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 10:24 am

pomozite mi xitno xitno xitno!!!!!!!

Post od portobbelo »

nikad u zivotu nisam imao problema sa ovim stvarima ali evo i mene zakaci spavao sam sa djevojkom i tokom odnosa mi se malo ogulila kozica na penisu da bi to posle preslo u crvenilo a posle crvene boje pojavila se bijela i ne znam sta je to i sta mi se desava mozeli mi neko pomoci ako se razumije u to ili ako je imao iskustva sa tim
izbacio sam slike na net pa mozete pogledati da bi mi lakse objasnili
www.terorizam.users.cg.yu
budite brzi molim vas ako ima neka mast da odma kupim
portobbelo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 10:24 am

pa ljudi pomozite mi ako mozete

Post od portobbelo »

ljudi uhvatila me frka recite mi sta je ovo i jeli opasno?????
nemoguce da nema neko da ne zna sta je ovo
jedina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 10, 2006 12:26 pm

Post od jedina »

polako!!najbolje bi bilo da odes kod dr da on to licno vidi, ja nisam gledala jer nisam dr!!nemoj nista da uzimas na svoju ruku to sam ja radila pa sam jos gore prosla!!ako ti se to pojavilo posel odnosa moze da bude i neka p.bolest mada ne morad a znaci!!!nemoj to da ignorises i pici pravo kod dr!!znaces na cemu si bar!!puno srece!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Pa izgleda kao infekcija kandidom, pitaj tu devojku da li ima neke svrabove i peckanja "tamo dole".

Treba da skokneš do lekara, ali dok to ne uradiš, ispiraj rastvorom sode bikarbone i kamilice /ili žalfije/ više puta dnevno.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori