Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Za pocetak da se svima izvinim sto zapocinjem novu temu o penisu,kad vec ima barem pet,ali nijedna mi nije dala neku konkretnu informaciju,ili barem ja nisam shvatio.Elem...prvi put mi je ovde na forumu i moje pitanje ima veze(kao sto rece tema)sa penisom.Naime radi se o tome da je moj dugacak svega 13 cm i obima 10,imam 17 godina,i prilicno sam nezadovoljan time.Nije da je nekoj zenskoj osobi smetalo to,nego je pitanje mog samopouzdanja i samopostovanja.Zanima me da li postoje neke prirodne metode,tacnije vezbe,koje mogu da upraznjavam,nebitno koliko dugo,i da postignem neke rezultate?
welcome to the club nas kod kojih je priroda skrtarila i stedela.
Najiskrenije ti savetujem da tome ne posvecujes previse paznje jer mozes postati kao ja neurotican, to mi je rekao psiholog.
metode su uglavnom alternativne i nikada se ne zna da li ces uspeti.
mogu ti poslati mail sa vezbama ako zelis mada ti savetujem da odustanes i odes na operaciju ako te to isuvise pritiska i naravno ako imas kesa.
Hvala! Ne brini,necu ja postati neurotican,meni sve funkcionise,samo zelim radi sebe malo da "razvijem" polni organ,nista drugo,i stvarno bi mi dobro dosle neke vezbe prirodnim putem.Nista me ne kosta da probam,ako ne uspe...pa doooobro,barem sam probao