Problem na stomaku

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
DejanGP
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 27, 2012 8:58 pm

Problem na stomaku

Post od DejanGP »

Od kako znam za sebe, imam na stomaku sa desne strane drugaciju boju koze, onako na plavkasto-ljubicasto, skroz je svijetlo. Odmah do toga, ako ne i ispod toga imam kao neki kliker ispod, kada taj "kliker" dodirnem ne boli, ali ako dodirnem taj dio koze sto je plavo-ljubicast zajedno sa tim "klikerom" pocne boliti. Sve to pravi malu izbocinu na kozi, kada skinem majicu svi vide, znaci uocljivo je. Kada sam isao na akademiju policijsku i kada su vrsili pregled,cijela bolnica je pregledala, niko nije znao sta je, pa je na kraju dosla glavna sestra, bacila pogled, pipnula par puta, i rekla je sta je, ali ja ne znam te izraze pa i nisam ni zapamtio. Samo sam cuo da je rekla, po toj boji, ne bi trebalo da ti to pravi problem, ali najbolje bi ti bilo da odes na ultrazvuk i potvrdis. Ja nisam posle toga nikad otisao na taj ultrazvuk, sto, ni sam ne znam. Moje pitanje glasi, da li neko moze da predpostavi sta je? Mozda je neko imao slican problem? Vjerovatno da cu otici na kraju kod doktora, ali evo kad imam priliku da pitam i ovde.

Hvala vam unapred svima
Odgovori