Ne specifičan problem sa mokrenjem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
roninsoll
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 5:57 pm

Ne specifičan problem sa mokrenjem

Post od roninsoll »

Poštovani,

imam problem sa mokrenjem već skoro dve i po godine. Naime, teže započinjem sa mokrenjem i nagon za istim je znatno povećan, tj. na odprilike dva sata. Problem je počeo nakon korišćenja antidepresiva Zolofta zbog čega je bešika bila "atonična" ali u isto vreme mi se desio i prolaps diskova (diskus hernija). Urolog mi je uradio uretrociskoskopiju kao i pregled prostate i nalaz je bio uredan, takođe je bio uradjeno i urodinamsko ispitivanje (u dva navrata) bez pronalaska problema, analiza urina uvek uredna. Urolog misli da je problem nastao zbog diskus hernije ali neurolog i neurohirurg smatraju da to nije tako, tj. da problem nije zbog dikus-a. Bez obzira na nalaze, urolog i dalje insistira da je problem neurološke prirode.
Pored težeg započinjanja mokrenja i otežanog pražnjenja bešike takođe redovno imam i senzacije da nešto nije kako treba u korenu penisa kao i da osećam neko svrbuckanje tj. neprijatnost na istom mestu.

Još uvek nisam uradio bris glansa. Od terapije mi je prepisan Tamsol i B vitamin stalno.

U ove dve i po godine sam dvaput odlazio i kod Homepata ali mi ni oni nisu pomogli.

Molim za pomoć ili savet.

Unapred hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ne specifičan problem sa mokrenjem

Post od aa_aca »

Мислио сам да ме више ништа не може изнервирати, али када видим овакве малоумности које си ти доживео од великих стручњака, дође ми да..... уф! Уролог мисли да је неуролошки, а неуролог да је уролошки. Све бих ја то или на каменолом или у школску клупу - по вољи им.

Батали антидепресиве и иди играј баскет или у теретану.

И зашто су ти дали Тамсол ако није простата проблематична?

По мени имаш три варијанте: проблем са уринарним трактом или простата или тумор (кандида је узрок тумора). Шта год да је од ове три ствари у питању, можеш да кренеш са потпуно безопасним терапијама које ће ти пријати без обзира да ли си болестан или ниси.

За уринарни тракт види неки чај са стручњацима из Института "Јосиф Панчић".

За простату узми чај од млечике. Рецепт имаш на мом сајту.

За тумор односно кандиду, почни са алкализацијом организма: домаћи кефир, јабуке итд. Купи књигу "Алкализуј се или умри". Погледај на мом сајту њњњ.аца.рс шта сам писао о туморима и кандиди. Имаш и на овом форуму добрих рецепата против кандиде.
Odgovori