Osetljivost glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Osetljivost glavica

Post od Dralee »

Znam da je bila jedna tema na ovaj fazon ali nemam iste simptome.

Kad sam bio mali redovno sam odrzavao higijenu svake nedelje kad sam se kupao sipao sam jod u vodu i zagulio penis i malo ga oprao vodom i ostavio ga par minuta u toj vodi.Pre mi glavic nije bio toliko osetljiv na dodir,vodu,i okolinu.

Evo nisam odrzavao higijenu vec vise od 3 godine.Znam da je to bilo glupo od mene ali nisam znao koje sve mogu biti posledice.Kad sam dobio depresiju to me je postaklo da se vise brinem o sebi i da odrzavam redovno higijenu.Pre sam se kupao samo nedeljom,a sada svaki dan se tusiram.

Procitao sam negde kada mi je penis osetljiv na svetlost i okolinu da treba da ga zaguljujem cesce i da ga ostavim tako po pola sata to sam i radio,ali kad ga zagulim osetim peckanje i mali svrab.Evo sad se vracam sa tusiranja teo sam da glavic isperem vodom (nisam ga mazao sapunom) ali medjutim kad ga poprskam vodom on pocne da pece.(napominjem da mi je penis kriv u levu stranu i to bas bas kad se digne i mislim da imam problem sa kozicom kada je povucem na dole ona tezi da se vrati onda ja moram da drzim kozicu da se nebi vratila gore, medjutim imam probleme sa mokrenjem i sa levom stranom kozice desna strana zna da se povuce malo ali levi mi prekrije otvor odakle izlazi "pisacka" i onda se desi da popisam majicu ruku nekad,mlaz je okrenut na desno ili na gore)

Ali me zada zanima ovo oko osetljivosti,sta da radim da se ovo vrati u normalu kao pre.

I zanima me kako higijenu da odrzavam,da li samo sa sapunom i vodom ili jos nesto treba da koristim.

Znam da sam malo dosadan evo vec 2-3 nedelje sam na ovom forumu a vec imam 5-6 tema to mi je valjda zbog ove depresije.
Odgovori