Dobar dan
imam problem sa stopalom koji dosta dugo traje. dakle pre dve godine javio mi se bol sa spoljasnje strane stopala tacnije receno u predelu malleolus lateralis. bol se javljao cesce prilikom mirovanja. isao sam kod specijaliste i tad je rekao da treba da se uradi magnetna rezonanca, ali posto je bol prosao u medjuvremenu nisam nastavio do kraja. jedino sto sam osetio posle da neka tetiva iskace prilikom pomeranja stopala. pre neki dan bol se opet javio, takodje dok mirujem vise nego dok hodam. nekada se bol prosiri na celu spoljasnu stranu potkolenice. jel moze neko da mi kaze sta bi to moglo da bude? trenutno spremam ispit pa nisam u mogucnosti da odem kod lekara. pozdrav
bol u stopalu
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: bol u stopalu
Можда си добио неку упалу у стопалу, можда обућа није добра, а можда је од кичме. Да ниси смрзао стопала, мењао обућу или нешто тешко носио?
bio sam kod fizijatra i rekao je da je to povredjena tetiva misica i da se tu ne moze nista uraditi. rekao je samo dastavljam hladne obloge. inace ceo dan sam u obuci jer ucim u citaonicu. a sto setice kicme operisao sam spinu bifidu pa ponekad mi se bol prosiri i na noge
А како си повредио тетиву?
nisam siguran al mislim da sam je povredio kad sam trcao
Обрати пажњу на обућу. Шта носиш на ногама?