Imam jedan problem koji vec duze vremena ne mogu da resim,
prvo je pocelo u kosi, a zatim se vremenom spustilo n a licu i kao sto se vidi na slici, ,javlja se samo na pojedinim delovima .U kosi je isto kao i na licu,samo sto to nisam mogao da uslikam,crvenilo,svrab,i perutanje,nekad jace ,nekad slabije,
probavao sam razne masti i kreme,sampone,
ali sve se ubrzo vrati,i nema efekta,koristio sam i embecin mast,mikosep sampon,gentamicin, nistatin,i nista mi nije pomoglo,
jedni kazu daje to saboreja,drugi nesto trece,uglavnom nista od svega sto sam koristio ne uklanja,sve se vrati
Nije konstantno ali kad ane tretiram nisacim ,onad krene
http://www.dodaj.rs/f/D/2p/3kq2ZWHv/dsc0010.jpg
http://www.dodaj.rs/f/G/Yy/24cPqvSr/dsc0008.jpg
na ova dva linka se vidi kako to izgleda kad je bas pojacano crvenilo,
crvenilo na licu i u kosi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Re: crvenilo na licu i u kosi
Imate izuzetno jaku bradu, svasta je moguce. Moj vam je savet da odete da odradite epilaciju lica i brade. 150e vam je jedan tretman
Meni je toliko pomogao, em sto se lakse brijam, em sto je brada tanka kao svila em sto nema crvenila i bubuljica (crvenog osipa)
ili kupite filipsov brijac, koji je stvoren za negu lica i brijanje.
Meni je toliko pomogao, em sto se lakse brijam, em sto je brada tanka kao svila em sto nema crvenila i bubuljica (crvenog osipa)
ili kupite filipsov brijac, koji je stvoren za negu lica i brijanje.
ne radi se samo o bradi,vec i o kosi,,,nije uzrok brijanje,to je svrab,peckanje
Kod dermatologa.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
niko ne zna;((((.............
Elocom kremu treba kupiti, oko 350 dinara je u apoteci. To sam i ja imala.
Elocom krema je jako dobra ali je ne treba koristiti dugo otkloni problem ja sam je koristila kad sam imala problema sa licem od stresa. dr. mi je preporučila da namažem Elocom u tankom sloju i preko nje namažem pantenol mast zbog isušivanja kože. Ne sme se koristiti duže od 7 dana mislim to obavezno proveriti koliko se koristi. Posle nekog vremena može se ponoviti postupak.

hvala probacu