Torzija testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
blaster
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 14, 2008 12:13 am

Torzija testisa

Post od blaster »

Imam 19 godina i pre neki dan sam imao snazan bol u predelu testisa.Doktor je konstatovao,takozvanu torziju desnog testisa,dao mi je nesto protiv bolova i sve je doslo na svoje mesto.Trebalo je da me operisu hitno,uz opstu anesteziju,medjutim kada se stajne primirilo i kada se testis vratio u normalan polozaj,odlucili su da me operisu za koji dan i to sa lokalnom anestezijom.Zanima me koliko je operacija bolna,koliko traje i gde se daje anestezija?
Unapred hvala na odgovoru
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Operacije nije bolna jer dobijes aneseziju.
Ona se tankom iglom da u predelu korena penisa pa malo sa strane.
Traje oko 20 minuta ali to zavisi od hirurga.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
maxinho
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 15, 2013 4:12 pm

Re: Torzija testisa

Post od maxinho »

Pozdrav svima, hocu da vas pitam da li je to torozija, posto posle fudbala, kosarke, nebitno, osetim mali bol u levom testisu, ali to traje svega 5 minuta, mozda i manje. Nije strasan bol. Pregledao sam testise, i na mestu su, tj, ne primecuje se uvrnuce. Hvala unapred.
Odgovori