Crvene tackice na glavi penisa, malo svrbi i koza se guli

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
likk7593
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 10, 2013 6:48 pm

Crvene tackice na glavi penisa, malo svrbi i koza se guli

Post od likk7593 »

Pozzz svima, novi sam ovdje i stvarno mi treba pomoc, zbunjen sam skroz i malo uplasen...
Dakle

Imao sam analni odnos sa curom koji je prekinut nakon sto sam primjetio da su mi se pojavile crvene tackice na glavicu penisa.
U tom trenutku ona nije vodila nesto narocito higjenu, ako me razumijete.(msm vodila je ona higjenu al kad udjes malo dublje, ima....prljavo..znate vec jbg :P malo smjesno al meni je ovo ozbiljno)
Sledeci dan sam otisao doktoru, ali dok sam dosao kod njega spale su mi te tackice, ali ipak je pogledao i preporucio mi "Gentamicin 1 mg/g mast".
Koristio sam i vidio da nema tackica.
Poslje 7 dana , tako nesto, opet su mi se pojavile tackice,a sad me i svrbi,i primjetio sam da mi se koza na glavi penisa guli,ne ona koza sto navucete, nego bas glavic penisa se guli.

Jel mi moze neko pomoci ikako ? Idem sutra kod doktora al ipak da se informisem da ne izludim :P
AlternativnaMedicina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 10, 2013 9:55 am

Re: Crvene tackice na glavi penisa, malo svrbi i koza se guli

Post od AlternativnaMedicina »

Ja mislim da je to u pitanju Kandida.

Onda to što ti je lekar prepisao, trebao si da mažeš onoliko koliko ti je je rekao, a ne da prekineš čim su ti nestali simptomi. ;)

Idi uradi bris glavića pa vidi šta ti je, al kažem verovatno kandida.

I sledeći put kondom stavi za analni seks, jer je analni seks opasniji od vaginalnog po pitanju polnoprenosivih bolesti. Mislim stvarno, kud ćeš traktorom kod đubre bez zaštite. :lol:
Моћ ума!
Odgovori