pomoc za dobijanje kilaze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
pomoc za dobijanje kilaze
Bio bih veoma zahvalan Kad bi mi vasim savetima pomogli da se ugojim, najvise bi mi pomoglo ako bi mi predlozili neki jelovnik, opsirniji, kako bi mogao da jedem raznovrsnu hranu, inace ako vam nesto znaci visok sam 1.85 i tezak 65 kilograma, muskarac
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 6:35 pm
Re: pomoc za dobijanje kilaze
Koliko godina imas i cime se bavis?
Znas za onaj stari recept,plazma i mleko
Znas za onaj stari recept,plazma i mleko

18 Godina, ucenik
Зависи шта желиш да постигнеш дебљином. Да ли хоћеш да будеш прасе, или да набациш мишиће?
За прасе - једи шта стигнеш, што више седи и гледај ТВ.
За мишиће - вежбе оптерећења, па ћеш полако све више јести и тако набацити мишиће.
Пошто још увек растеш, мораш да будеш веома опрезан коју год варијанту желиш. Не би ваљало да пореметиш развој организма.
За прасе - једи шта стигнеш, што више седи и гледај ТВ.
За мишиће - вежбе оптерећења, па ћеш полако све више јести и тако набацити мишиће.
Пошто још увек растеш, мораш да будеш веома опрезан коју год варијанту желиш. Не би ваљало да пореметиш развој организма.
Hvala, nije da zelim da postanem prase, a ne patim ni za misicama, zelim da se ugojim pre svega Jerry mi smeta zbog zdravlja a i zbog garderobe
Jednostavno dosadilo mi je da budem mrsav, najprostije receno

Ако се будеш угојио без физичких вежби, добићеш само сало.
Ако будеш много вежбао, са великим бројем понављања сваке вежбе, нећеш добити на маси него ћеш само издиференцирати мишиће и тешко да ћеш се угојити.
Дакле, потребан је мали број понављања тежих вежби. С обзиром на то да си млад, треба да водиш рачуна да се не преоптеретиш. Важно је и да све вежбе правилно изводиш.
Ако будеш много вежбао, са великим бројем понављања сваке вежбе, нећеш добити на маси него ћеш само издиференцирати мишиће и тешко да ћеш се угојити.
Дакле, потребан је мали број понављања тежих вежби. С обзиром на то да си млад, треба да водиш рачуна да се не преоптеретиш. Важно је и да све вежбе правилно изводиш.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 06, 2013 2:15 pm
a kakav ti je apetit?