Moj problem je sledeci... Pre 6 meseci sam se prvi put sreo sa ovom problemom. Naime, radi se o tome da sam izlazio neko vreme sa nekom devojkom, i kada je trebalo da dodje do sexa, ja nisam mogao da postignem erekciju. Tacnije, kada je pocela oralno da me zadovoljava, doslo je do erekciji (ne potpune), i kada sam trebao kondom da stavim, skroz se spustio. Od tada pocinju moji problemi. Do dana danasnjeg se borim sa postizanjem erekcije. Nekad je jaca, nekad slabija, uglavnom mislim da mi je totalno opala zelja za sexom. Kao da bih mogao da nemam sex nedeljama, mesecima... Pre nego sto mi se ovo desilo stvarno nije da se hvalim, ali sam imao jako cesto sexualne odnose sa razlicitim devojkama (naravno zasticene) i erekcija mi je uvek bila savrsena. Mogao sam po vise puta za noc i stvarno su partnerke bile zadovoljne. Inace, nemam stresan zivot, ne pusim, retko pijem, treniram u teretani bar 3 puta nedeljno i to vec godinu i 3 meseca. Nesto sto bih napomenuo je da sam uzimao suplemente za misice protein i beta k (totalno bezopasni, ali da napomenem). Sad ne znam sta se desava samnom... Takodje sam primetio pored toga sto nemam neku zelju za sexom, da mi i jutarnje erekcije izostaju. Jako su retke i slabe. Do sada sam citao na forumima, probao sam da poboljsam stanje sa cajem od mlecike, medom i orasima, magnezijumom (sumece tablete) i cinkom ali mi nije poslo od ruke

Zanci, mogu da stupim u odnos, bez kondoma, sa erekcijom 60-80% ali se dugo nije desilo da sam bas zadovoljan

Ne znam sta se desava pa bih vas molio za pomoc. Unapred hvala!