TAMAN KASALJ

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
VERONIKA81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 09, 2013 11:41 pm

TAMAN KASALJ

Post od VERONIKA81 »

dobar dan nova sam inace ne pisem na forumu al sam ocajna molim vas mozetel mi pomoc krajem decembra pocela sam strasno kasljti produktivan kasalj taman mislim nij etoliko taman koliko ima crne tacke u njemu kao čad to trje citvih 3 meseca osecam bolu prsa i gorniji dio leda ne stalno nego samo kad se iskasljem pila bila sam i kod orl rekao mi da imam bakteriju u nosu inace sam pusac prestla pusiti pre mesec dana mnje iskaslajvam gde god trazim nema nigdje ovka slajm taman sa crnim tackama molim vas upomoc ocajna sam pitam doktoricu da slika pluca ona mi kaze da nemam potrebe ne cuje nista sta da radim mogu li cuti vase mislenje pila i sirup z apusace i flumikan akut i svasta sam probala al ne prolaze kaze doktorica da je to pusacki ksalj da ce proci al zasto se osecam toliko lose i iscrpleno kd se iskasljem
Odgovori