Kvrga iznad levog testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Kvrga iznad levog testisa

Post od Dralee »

O ovome sam pisao na mojoj prvoj temi ali nisam dobio odgovor.
Imam kvrgu iznad levog testisa vecu od zrna pasulja.(skoro duplo vecu) malo boli na dodir,kada je pomeram levo desno ona boli(mogu da je opipam i sa druge strane (u mosnji)ne znam da li je povezana sa testisom jer nemogu dobro da je opipam.Kada sam bio kod urologa on mi je opipao samo donju stranu testisa nije pipao de sam mu ja pokazao da svrb i da boli.Bol se u tom predelu smanjio ali kvrga nije i mislim da postaje sve veca.Kada je opipavam u mosnji izgleda kao debelo slovo "C". El moze neko da mi kaze sta ovo moze biti.Planiram da posetim urologa opet (nekog drugog)
Dralee
Aktivan član
Aktivan član

Re: Kvrga iznad levog testisa

Post od Dralee »

Jos samo da kazem da se ta krvrga jasnije vidi kad pomerim testis na gore
Dralee
Aktivan član
Aktivan član

Post od Dralee »

Molio bi da mi neko odgovori uskoro.Ja sumnjam na hidrokelu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

uz testis se nalazi epididimis, potrazi slike na netu...moguce je da je to u pitanju, mozda je bio upaljen...moze se raditi i o necem drugom, ali bez pregleda ne mogu ti nista tacno reci, najbolje je da se javis nekom da ti to pogleda, pri pregledu bi moralo kompletno sve da se opipa, ne znam kako je pogledao samo donju stranu...
Dralee
Aktivan član
Aktivan član

Post od Dralee »

Da to,to mi je bilo povecano(nabubrilo) valjda od tog silnog cesanja koje me je proslo za sad.Sada se smanjilo i bol se povuko
Odgovori