candida albicans ili sta vec?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
robert111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 2:07 am

candida albicans ili sta vec?

Post od robert111 »

VEc duze vreme mi se pogotovo nakon seksualnog odnosa a i bez njega pojavljuju sitne bele grudvice ispod kozice, tj na glavicu penica i crvenilo.Intenzivno je pogotovo nekad posle polnog odnosa/Primetio sam da se prvo pojave kao bubuljice belicaste, neki vid skrame na penisu, dok je pojava ovih belih grudvica ucestala, gotovo svakodnevna. Takodje primetio sam i peckanje prilikom mokrenja ali to samo ponekad, nekad zna biti vrlo bolno. Da li ima ovo veze jedno sa drgim?Peckanje se javlja duz celog grlica penisa i to veoma bolno u nekim slucajevima.Na ovom forumu sam prcitao dosta toga ali retko gde o sami simtomima i kako se manifestuju bolesti, dok je vrlo lepo objasnjeno lecenje. Ono sto je najblize opisu ssto sam uspeo da nadjem i sto se meni desava jeste "candida albicans". E sad jel to ili nije ne znam ali bih voleo odogovor za moj problem jer me muci vec duze vreme, imam 29 godina.
Hvala unapred!!!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ono sto je potrebno da uradis jeste da odes i das bris glansa na pregled.
Nalaz ce ti reci o cemu se radi.
Moguce je da je kandida.
Odgovori