cvorovi u rukama
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
cvorovi u rukama
primetio sam kvrzice ispod koze na podlaktici, sa spoljasnje strane, leve ruke, jedna je bila, na prvi pogled se ne vidi, tek kada zategnem misic, kao velicine graska, nepokretna je, znaci koze se pomera preko nje, kada opustim ruku, ne vidi se.. otisao kod lekara, poslala me na rtg i uzv i nista se ne vidi na oba, rekli su mi da nije nista, da vide i oni okom al da se ne nalazi na uzv i rtg nista.. danas primetio da isto takve kvrzice imam i na drugoj ruci, i to cak 3... znaci, nepokretne, na rukama, kao zrna graska, tek kada se zategne misic tj stegne ruka naziru se.. napominjem da treniram teretanu dugo...jel treba opet ici na pregled il sta? citao sam svasta o sarkomima pa se malo prepao...
Re: cvorovi u rukama
То могу да буду наслаге кристализоване млечне киселине која се издваја због рада мишића, а није се ресорбовала. Могу да буду масне наслаге. Ко зна шта још? Како то разликовати - немам појма.
pa, zar se ne bi videlo na uzv nesto?
Мислим да је то превише ситно да би се нешто видело. Ваљда добар дерматолог треба да разликује такве ствари. Можда да одеш у ординацију Поповић. Тамо имају и дерматолога. Податке можеш да нађеш на мом сајту њњњ.аца.рс под Линкови, Здравље, ЕПТА систем. Цене не знам.