TRNJENJE I BOL IZMEDJU LOPATICE I KICME

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
mishke6
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2013 12:38 pm

TRNJENJE I BOL IZMEDJU LOPATICE I KICME

Post od mishke6 »

MOLIM ZA POMOC I SAVET !

Imao sam povredu pri propadanjima, u trenutku izvlacenja u gornji polozaj, i poslednjem ponavljanju, sam zabacio glavu unazad i usledio je nagli bol, a zatim i blaga nesvestica, na par sekundi gubljenje zvuka i slike.

Bolelo me je nekih 2 nedelje nakon toga, pogotovo u posebnim polozajima, kad se zavalim u stolicu npr. Vremenom sam vezbao i bol nije bio prisutan, ali su mi misici nejednako razvijeni sa leve i desne strane ledja i vrata, tj desna strana mi je pod malo jacom fleksijom.

Povremeno mi taj deo izmedju lopatice i kicme blago trne, nekad i zaboli, ali slabo. To je, cini mi se, jedna tacka povrsine mozda kovanice od 5 dinara, i mogu da je napipam, oseca se i blagi bol dok je sam masiram, ali nema neke bitnije promene.

JEL MOZE NEKO DA PRETPOSTAVI STA JE U PITANJU I KAKO DA SE OTKLANJA????

Hvala unapred!!!!
cile joca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2012 7:26 pm

Re: TRNJENJE I BOL IZMEDJU LOPATICE I KICME

Post od cile joca »

mozda treba snimiti na magnetnoj rezonanci da budes siguran sta je,mozda je diskus hernija,to je ozbiljan problem,ali nedaj boze diskus hernija sve ostalo se leci brzo
veliki pozdrav
Odgovori