Potreban iskusan savet protiv opadanja kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Sale94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 5:52 pm

Potreban iskusan savet protiv opadanja kose

Post od Sale94 »

Pratim po stranim forumima dosta o ovom problemu. Nisam ni celav ni procelav, vec mi se kosica proredila malo na kruni i zaliscima, nije to nesto preterano ali zabrinjava, jer mi niko u familiji nije celav. Ni sa majcine strane i sa oceve.

Nisam bio kod psihijatra, nisam pio lekove ali sam se dosta nerivrao poslednjih meseci, pa je to poremetilo rad nekih funkcija u organizmu.

Molim vas za naiksrenije objasnjenje. Da li ste koristili Minoxidil od 5% Pretrpane su teme po stranim forumima i kazu da je to jako dobar preparat, ali ima jednu manu:

Da li je tacno da se sve bas vraca na staro kada se prestane koristiti ?

Ima li neki proizvod sa slicnim dejstvom da moze kosu regenerisati i da se kosa kolko-tolko progusti i da ostane na tome?

Citao sam i o samponima, i o tabletama i o transplantacji kose. Sta je najbolje resenje, sta raditi ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Potreban iskusan savet protiv opadanja kose

Post od aa_aca »

Овај рецепт за регенерацију косе сам сазнао пре неки дан и још га нисам поставио на мој сајт. Преносим га у изворном облику:

Косили шампон
капи од коприве (целе)
пантенол раствор (пола бочице)
ампула Б витамина
пола бочице АД раствора.

Повремено масажа (лаванда, бадем или рузмарин).
Odgovori